Skocz do zawartości

Krakowska ekipa

wodzu_

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 288
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
wczoraj słabo denarek , 10 groszy 1840
dziś denarek i jeszcze jakieś sreberko ,ale na razie nie wiem co?????????????????????
czyści się
teraz siedzę w ciepłym ,piję sobie
herbatę chyba ??
(przynajmniej kolor herbaty )
z colą
Napisano
Jutro wrzucę fotki soboty z Dzieckowic. W sobotę już nie pokopię bo cisnę na narty. Mróz dzisiaj ledwo co dał mi wbijać łopatę ale sezon zakończyłem fajnym sreberkiem. Śnieg właśnie ostro wali na mazurach gdzie jestem na gościnnych występach - w krakowie biało? Pozdro z Nidzicy!
Napisano
mówiłem wam że mam mobilną noclegownię dla 6-8 osób i ze polska i cała europa jest nasza ???? 6-12zależy jak towarzystwo będzie wymieszane płućmi
Napisano
barov: a i konia u boku heheheh

torba zaproszenie przyjete:)
napisz do mnie na priv jakie wymagania"zebysmy sie przygotowali(czyt:a nie przesadzili:)

cala ekipa: sobota nie zapomnianym dniem ..............sami zobaczycie hahaha (w repertuarze miedzy innymi: WALKI NA CEWKI W GALARECIE WIEPRZOWEJ ) sami z barov-M już zastroszczylismy sie o to .....oj bedzie sie dzialo

wodzu...bracie :
lepiej sobie wez tydzien wolnego bo KRZYWO sie ta sobota prezentuje heehehhe wszystko omówimy jutro czekam o 10:00 na ciebie

kosciej : oj biedaku nie dosc ze wszystko Cie ominie to jeszcze patrzec bedziesz musiał i obserwować co straciłeś :(
i co reszta twojej ekipy odpierdziela haahaha

bierzcie aparaty

bedzie sie działo

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie