vojtaz2 Napisano 13 Listopad 2013 Autor Napisano 13 Listopad 2013 Witam, w środku był smar, możliwe że to pokrywy piast? Opel. Horch, Kubelwagen? lub Ford. Możliwe że to całkiem co innego. Pomocy
lupo55 Napisano 13 Listopad 2013 Napisano 13 Listopad 2013 nie mam pod ręką" fot. kołpaków piast z widocznymi napisami, ale może wystarczy Ci fot. napisów na chłodnicach modelu Super 6 i Super 6B z 1930r. z widocznym stylem liternictwa.
vojtaz2 Napisano 14 Listopad 2013 Autor Napisano 14 Listopad 2013 To się teraz mocno zdziwiłem, w tym miejscu wychodzą inne rzeczy np. do horcha. Możliwe że to jedno wielkie motoryzacyjne zrzutowisko. Pozdro.
lupo55 Napisano 13 Listopad 2013 Napisano 13 Listopad 2013 Chyba wyrażnie tam napisano Walter - czeski producent samochodów.
vojtaz2 Napisano 13 Listopad 2013 Autor Napisano 13 Listopad 2013 szukałem po necie wszędzie, ale nie spodziewałem się takiej odpowiedzi. Jakieś foto pojazdu z tymi zaślepkami?
Pytanie
vojtaz2
Witam, w środku był smar, możliwe że to pokrywy piast? Opel. Horch, Kubelwagen? lub Ford. Możliwe że to całkiem co innego. Pomocy
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.