pawel_breslau Napisano 10 Listopad 2013 Autor Share Napisano 10 Listopad 2013 Witam. Nie wiedziałem, gdzie taki wątek wstawić i wydaje mi się, że jest najlepszy dział. Jeśli admin uważa inaczej to proszę o przeniesienie mojego tematu do odpowiedniego działu.A sprawa ma się tak. Czy ktoś z szanownych forumowiczów posiada (a zapewne tacy się znajdują na tym forum :) )zatrzask do manierki niemieckiej tzw. Kokos. Jeśli tak to czy ktoś z Was może mi takowy zatrzask dokładnie zwymiarować i porobić dokładne fotki?Będę wdzięczny. Ewentualne fotki proszę wstawiać na forum bądź też na priva.Dziękuję z góry.Pozdrawiam serdecznie.Paweł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dimmu66 Napisano 10 Listopad 2013 Share Napisano 10 Listopad 2013 Rozumiem , że chodzi Ci o zaczep krórym zapina się manierkę do D-ringu przy pasie? Jeśli tak , to taki sam jak w innych niemieckich manierkach. Można dokupić za grosze na All......http://www.kgadler.org/index.php?id=119&id2=106 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel_breslau Napisano 10 Listopad 2013 Autor Share Napisano 10 Listopad 2013 Witam. Nie chodzi mi o zaczep do paska lecz o tą klamerką która znajduje się od czoła manierki i zapina się nią pasek mocujący kubek. Znajduje się ona na trzeciej fotografii na manierce z lewej strony.Także moja prośba nadal pozostaje aktualna.pozdrawiam.Paweł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel_breslau Napisano 10 Listopad 2013 Autor Share Napisano 10 Listopad 2013 Oczywiście zapomniałem dodać,że na trzeciej fotografii na podanym linku.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel_breslau Napisano 17 Listopad 2013 Autor Share Napisano 17 Listopad 2013 Nadal nic?Podbijam temat. Ma ktoś takowy zatrzask i pomierzy go dla mnie oraz porobi dokładne fotki?Pozdrawiam.Paweł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel_breslau Napisano 21 Listopad 2013 Autor Share Napisano 21 Listopad 2013 Hmm, widzę, że jednak NIC. Cóż, jednak w pewnych sprawach pomocy nie można się spodziewać :(Pozdrawiam.Paweł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.