pawel_breslau Napisano 10 Listopad 2013 Autor Napisano 10 Listopad 2013 Witam. Nie wiedziałem, gdzie taki wątek wstawić i wydaje mi się, że jest najlepszy dział. Jeśli admin uważa inaczej to proszę o przeniesienie mojego tematu do odpowiedniego działu.A sprawa ma się tak. Czy ktoś z szanownych forumowiczów posiada (a zapewne tacy się znajdują na tym forum :) )zatrzask do manierki niemieckiej tzw. Kokos. Jeśli tak to czy ktoś z Was może mi takowy zatrzask dokładnie zwymiarować i porobić dokładne fotki?Będę wdzięczny. Ewentualne fotki proszę wstawiać na forum bądź też na priva.Dziękuję z góry.Pozdrawiam serdecznie.Paweł
dimmu66 Napisano 10 Listopad 2013 Napisano 10 Listopad 2013 Rozumiem , że chodzi Ci o zaczep krórym zapina się manierkę do D-ringu przy pasie? Jeśli tak , to taki sam jak w innych niemieckich manierkach. Można dokupić za grosze na All......http://www.kgadler.org/index.php?id=119&id2=106
pawel_breslau Napisano 10 Listopad 2013 Autor Napisano 10 Listopad 2013 Witam. Nie chodzi mi o zaczep do paska lecz o tą klamerką która znajduje się od czoła manierki i zapina się nią pasek mocujący kubek. Znajduje się ona na trzeciej fotografii na manierce z lewej strony.Także moja prośba nadal pozostaje aktualna.pozdrawiam.Paweł
pawel_breslau Napisano 10 Listopad 2013 Autor Napisano 10 Listopad 2013 Oczywiście zapomniałem dodać,że na trzeciej fotografii na podanym linku.Pozdrawiam.
pawel_breslau Napisano 17 Listopad 2013 Autor Napisano 17 Listopad 2013 Nadal nic?Podbijam temat. Ma ktoś takowy zatrzask i pomierzy go dla mnie oraz porobi dokładne fotki?Pozdrawiam.Paweł
pawel_breslau Napisano 21 Listopad 2013 Autor Napisano 21 Listopad 2013 Hmm, widzę, że jednak NIC. Cóż, jednak w pewnych sprawach pomocy nie można się spodziewać :(Pozdrawiam.Paweł
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.