samter Napisano 8 Listopad 2013 Autor Napisano 8 Listopad 2013 Proszę o garść informacji na temat kamery ze zdjęć, w internecie nie mogłem niestety nic podobnego odnaleźć.
samter Napisano 8 Listopad 2013 Autor Napisano 8 Listopad 2013 Proszę o garść informacji na temat kamery ze zdjęć, w internecie nie mogłem niestety nic podobnego odnaleźć.
gewal Napisano 9 Listopad 2013 Napisano 9 Listopad 2013 To nie jest kamera tylko noktowizor PN-1A, radziecki, lata dziewięćdziesiąte XX w.
samter Napisano 9 Listopad 2013 Autor Napisano 9 Listopad 2013 Wiesz może jak to uruchomić? Jaki zasilacz się nada?
Kriczer Napisano 9 Listopad 2013 Napisano 9 Listopad 2013 z jakiegoś forum asilany standardową baterią 9 V" nie ma w nim miejska na baterie kostkę ?
samter Napisano 9 Listopad 2013 Autor Napisano 9 Listopad 2013 Jutro spojrzę, w chwycie są dwie śrubki, więc tam powinno być miejsce.
Pytanie
samter
Proszę o garść informacji na temat kamery ze zdjęć, w internecie nie mogłem niestety nic podobnego odnaleźć.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.