felek112 Napisano 8 Listopad 2013 Autor Napisano 8 Listopad 2013 Witam. Czy spotkał się może z taka siódemką? WYdaje mi się,ze to własnie liczba 7. Jest mosiężna. Może z ładownicy? z góry dziękuje za pomoc. Pozdrawiam
Sobow99 Napisano 8 Listopad 2013 Napisano 8 Listopad 2013 Ja bym nigdy nie wpadł na siódemkę hehe, może jakaś nabijka, choć stalowe mocowania nie sprzyjają tej hipotezie
felek112 Napisano 8 Listopad 2013 Autor Napisano 8 Listopad 2013 Witam. Czy spotkał się może z taka siódemką? WYdaje mi się,ze to własnie liczba 7. Jest mosiężna. Może z ładownicy? z góry dziękuje za pomoc. Pozdrawiam
emes Napisano 8 Listopad 2013 Napisano 8 Listopad 2013 Gdyby to była cyfra z ładownicy, to miała by mocujące uszy, tu tego brak...w ogóle, to raczej nie wyglada mi to na cyfrę...
Pytanie
felek112
Witam. Czy spotkał się może z taka siódemką? WYdaje mi się,ze to własnie liczba 7. Jest mosiężna. Może z ładownicy? z góry dziękuje za pomoc. Pozdrawiam
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.