moruskot Napisano 5 Listopad 2013 Autor Share Napisano 5 Listopad 2013 Nie spotkałem się jeszcze z takim trojakiem i chętnie wysłucham opinii innych.Chodzi mi o to czy to może być fals z epoki.Końcówka MD.Z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruskot Napisano 5 Listopad 2013 Autor Share Napisano 5 Listopad 2013 rewers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sigis3 Napisano 5 Listopad 2013 Share Napisano 5 Listopad 2013 Według mnie moneta oryginalna, ładny trojak Wschowa (stan!). Wariant napisu notowany u Igera, z R-ką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moruskot Napisano 6 Listopad 2013 Autor Share Napisano 6 Listopad 2013 Dzięki kolego poszukam bo jak na razie znalazłem podobne ,ale MDL a nie MD. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.