Hardy998 Napisano 3 Listopad 2013 Autor Napisano 3 Listopad 2013 Witam chciałem zapytać skonsultować ustawienia ctx czy warto chodzić jest na ustawieniach wgranych w wykrywaczu?czy należy podkręcić go ręcznie ustawiając czułość itd?czy sugerować się internetem i wgrać te najlepsze.Proszę o opinie kolegów posiadający ten sprzęt,Dziękuję
Hardy998 Napisano 13 Listopad 2013 Autor Napisano 13 Listopad 2013 Cisza nikt nie posiada ctx admin proszę zamknij temat żeby nie wyglądało na sabotaż jak zawsze.pozdrawiam
alex_2013 Napisano 16 Listopad 2013 Napisano 16 Listopad 2013 Pepekevo skoro pozbyles sie etraka bo go nie ogarniałes to po co pytasz o ctx?
Hardy998 Napisano 13 Grudzień 2013 Autor Napisano 13 Grudzień 2013 hehehe sory ale Pepekevoto to nie ja,czy na tym forum takie są tylko śmieszne odpowiedzi?Pomyśl 2 razy i pisz dalej durnoty a ty masz pojęcie o jakimś minelabie?
Kriczer Napisano 14 Grudzień 2013 Napisano 14 Grudzień 2013 Skoro to forum gdzie są tylko śmieszne odpowiedzi to jakoś sens twojej prośby tutaj umyka mi przed oczyma :(
Hardy998 Napisano 15 Grudzień 2013 Autor Napisano 15 Grudzień 2013 kriczer kużwa chłopie skoro w swoim poście pytam o ustawienia recenzje a gość mi pisze że ja jakiś plepewko czy uj tam inny uj że coś tu nie ogarniam ?to co to jest forum?polityka?czy fani rutusa? bo ja się chyba mijami umykam z takimi odpowiedziami albo jesteśmy tutaj do pomocy albo ja nie wiem propanujemy tutaj jakąś markę lub pisze tu tylko jakaś grupa
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.