shaq Napisano 6 Listopad 2013 Autor Napisano 6 Listopad 2013 Chciałem podzielić tym co udało mi sie wydłubac z ziemi, są to oczywiście najciekawsze fanty. Słoik z kluczem wewnątrz, najciekawsze jest to, że klucz można wyjąc tylko w jednej pozycji, jest to widoczne na następnym zdjęciu. Niestety skrzyneczki do klucza w pobliżu nie bylo, a szkoda.
shaq Napisano 6 Listopad 2013 Autor Napisano 6 Listopad 2013 nie mam pojęcia co to jest, ale ma ładne wzorki
shaq Napisano 6 Listopad 2013 Autor Napisano 6 Listopad 2013 krzyżyki, medalik i jakas rzecz której nie potrafie zidentyfikować
shaq Napisano 6 Listopad 2013 Autor Napisano 6 Listopad 2013 wygkąda jak dzwonek dosyć cięzkie, w środku puste
shaq Napisano 6 Listopad 2013 Autor Napisano 6 Listopad 2013 biżuteria, obrączki szeroka i w kształcie weża sa srebrne, kolczyki chyba jakis tombak, obrączka po środku kolor zólty jak złoto ale wląściwie cała w patynie bez próby
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.