juicyjay Napisano 25 Październik 2013 Autor Napisano 25 Październik 2013 Witam. Ponieważ w temacie łusek jestem totalnym laikiem proszę o identyfikację. Orientuję się chyba tylko że to mauser, ale nawet tego nie jestem pewien. Proszę o wszelkie możliwe informacje :)
juicyjay Napisano 25 Październik 2013 Autor Napisano 25 Październik 2013 Kolejny przedmiot to chyba coś w rodzaju ołowianego odważnika, ale może ktoś ma inny pomysł. Ciężkie jak na swoje rozmiary. Z góry dziękuję!
predi888 Napisano 25 Październik 2013 Napisano 25 Październik 2013 Tak to mauserek ;) z wypukła spłonką ,nie częsty znajdek .Rocznik 1937 ,15 tydzień(?)P25- Metallwarenfabrik Treuenbritzen GmbH., Werk Sebaldushof "Co do drugiego to daj wymiary .
predi888 Napisano 25 Październik 2013 Napisano 25 Październik 2013 Jeśli to 2 to ołów (rdzewieje?) to to może być końcówka ogniwa akumulatora .
juicyjay Napisano 25 Październik 2013 Autor Napisano 25 Październik 2013 Zgadza się, to na bank końcówka ogniwa. Dzięki wielkie, temat zamknięty. Pozrawiam!
Pytanie
juicyjay
Witam. Ponieważ w temacie łusek jestem totalnym laikiem proszę o identyfikację. Orientuję się chyba tylko że to mauser, ale nawet tego nie jestem pewien. Proszę o wszelkie możliwe informacje :)
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.