Skocz do zawartości

Jabel

Piastek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Posiadam Jabla, moim zdaniem nie warto inwestować w coś takiego. Sprawdziłem w działaniu szkoda czasu i pieniędzy. O ile pamiętam to ktoś już pytał o Jabla i otrzymał podobną odpowiedź. Pozdrawiam i życzę powodzenia.
Napisano
Za nowego 150-200 możesz dać :) Ale nie polecam sam miałem Jabla dużo się trzeba namęczyć ale czasami zaskakiwał :) Myślę ze dozbieraj sobie trochę kaski. I kup coś lepszego zaraz i tak koniec sezonu niedługo. A mam pytanie ile możesz zainwestować w wykrywacz i co Cię interesuje nuizmatyka militara czy to i to ?
Napisano
Nowy, nieużywany, złożony w pełni przez kompetentną osobę Jabel, zwykł do niedawna kosztować na Allegro 230-280zł. Od pewnego czasu nie jest on - nie wiedzieć czemu - oferowany już w tym serwisie, przynajmniej dawno już go tam nie widziałem. Myślę jednak, że cena dzisiaj była by bardzo podobna. Zawsze można też kupić sobie zestaw Jabel do montażu (cena ok. 85zł) i samemu pobawić się w lutowanie i konstruowanie tego wykrywacza, co jest dość proste i szybko idzie, a zaoszczędzisz połowę ceny nowego. Jabel ma naprawdę spory zasięg i na militarkę, biorąc pod uwagę parametr jakość/cena jest naprawdę dobry. Niezależnie jaki byłby to nowy Jabel nie płać nikomu za niego więcej niż owe 250zł bo tyle jest najwyżej wart.
Napisano
Szukaj w googlach, na ogłoszeniach itp. ja swojego smętka kupiłem za 350 zł , właśnie przez dawne ogłoszenia na Odkrywcy : ) Zdarzają się okazje, a z jablem możesz się szybko zniechęcić do poszukiwań ;).
Pozdrawiam!
Napisano

Niezależnie jaki byłby to nowy Jabel nie płać nikomu za niego więcej niż owe 250zł bo tyle jest najwyżej wart.

A za takie wykonanie Jabla nie dałbyś więcej. :)

Napisano
Wykonanie, wykonaniem ale to nadal jabel KrissK". Na początku tez startowałem z jabelkiem na militarkę jest dobry i łatwy w obsłudze. Ale jak koledzy nadmienili nie dawaj więcej niż 200zł.
Napisano
Głupio że pytam, ale jeśli chodzi o wykrywacze to jestem zielony. Jeśli ja mam np taką sondę jak na zdjęciu, i nie ma owiniętego kabla wokół drążka, a np. ktoś inny ma takiego samego jabla tylko ma inną sondę i kabel jest na wierzchu.
To znaczy, że u mnie jest on w środku czy w ogóle go nie ma?
Napisano
Nowy Pulsar na all... kosztuje 365zł(jeżeli uparłeś się na PI).
A tu masz filmik z testów:
http://www.youtube.com/watch?v=UJC3XP4GezU

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie