AoT_Hunter_PL Napisano 16 Październik 2013 Autor Share Napisano 16 Październik 2013 Kolejne statystyki heh...http://www.24opole.pl/13002,CBS_zabezpieczylo_w_mieszkaniu_36-latka_trzy_karabiny,wiadomosc.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepsi_Srepsi Napisano 16 Październik 2013 Share Napisano 16 Październik 2013 W radiu Opole gadali, że znaleziono jeszcze resztki schmeissa, a chłopak wpadł po tym jak paradował po mieście z pistoletem i amunicją. Aczkolwiek kto ich tam wie jak było naprawdę. Szkoda, że nie powiedzą, iż zabawki to same deko z biciami BKA zza Odry ehhhPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dunczyk Napisano 16 Październik 2013 Share Napisano 16 Październik 2013 Ale jaki ogromny sukces policji !!! MG 42 toż to ulubiona broń terrorystów, a że deko ? oj tam, oj tam kolega taki małostkowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AoT_Hunter_PL Napisano 16 Październik 2013 Autor Share Napisano 16 Październik 2013 tutaj z NTO filmik z akcjihttp://www.nto.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20131016/POWIAT05/131019565 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tofik84 Napisano 16 Październik 2013 Share Napisano 16 Październik 2013 KABARET i znowu statystki Policji podskoczyły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heniek1978 Napisano 17 Październik 2013 Share Napisano 17 Październik 2013 A mi budkę z kebabem .... i nadal nic w sprawie nie maja 4 miesiąc już sie sprawa wlecze a oni dopiero wczoraj połapali że ja nie dałem odcisków do analizy tak szybko jarzą-----------------dobrze radzę: nie używaj brzydkich wyrazówPost został zmieniony ostatnio przez moderatora tyfus 20:50 17-10-2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.