Czy ktoś się spotkał z półproduktem-odkuwką bagnetu wz. 29 RADOM. Niestety fotki mają duży rozmiar i na forum nie mogę ich załadować. Wdzięczny będę za info czy ktoś się z czymś takim spotkał i jaka może być tego szacunkowa wartość. Opis: surowa głownia z rękojeścią jako całość jeden element brak jelca i otworów do zakołkowania jelca, brak głowicy i otworów pod nią są tylko otwory pod śruby mocujące okładki i wytłoczony prostokątny otwór na wycior (otwór w następnym procesie technologicznym naj prawdo podobniej musiał być docinany do końca ). Na progu głowni wytłoczone F.B RADOM pod drugiej stronie orzeł i W. P. Brak jakich kolwiek innych oznaczen, oba płazy głowni z bruzdami, ostrze zaczyna się od strony jelca tak jak w gotowym bagnecie lecz konczy się na wysokości bruzdy od strony sztychu a dalej az do sztychu ma normalną grubość grzbietu. Fotki mogę dosłać na emaila. Dzieki za wszelkie info
Pytanie
olo1971
Opis: surowa głownia z rękojeścią jako całość jeden element brak jelca i otworów do zakołkowania jelca, brak głowicy i otworów pod nią są tylko otwory pod śruby mocujące okładki i wytłoczony prostokątny otwór na wycior (otwór w następnym procesie technologicznym naj prawdo podobniej musiał być docinany do końca ). Na progu głowni wytłoczone F.B RADOM pod drugiej stronie orzeł i W. P. Brak jakich kolwiek innych oznaczen, oba płazy głowni z bruzdami, ostrze zaczyna się od strony jelca tak jak w gotowym bagnecie lecz konczy się na wysokości bruzdy od strony sztychu a dalej az do sztychu ma normalną grubość grzbietu. Fotki mogę dosłać na emaila. Dzieki za wszelkie info
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.