Romocki Napisano 13 Październik 2013 Autor Share Napisano 13 Październik 2013 Czy ktoś mi może coś o nim powiedzieć. Jest blisko ulicy mimo to non stop widzę tam ludzi. Co tam wychodzi ;) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bassista Napisano 13 Październik 2013 Share Napisano 13 Październik 2013 ziemniaki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romocki Napisano 13 Październik 2013 Autor Share Napisano 13 Październik 2013 Ja za takie durne docinki dostałem tu raz bana kolego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bassista Napisano 13 Październik 2013 Share Napisano 13 Październik 2013 sorry, kolego, czytaj co piszesz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herzog Napisano 13 Październik 2013 Share Napisano 13 Październik 2013 Są tam dwa stanowiska archeologiczne także spytaj archeologów z Muzeum w Legionowie co tam wychodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romocki Napisano 13 Październik 2013 Autor Share Napisano 13 Październik 2013 Panowie z wykrywaczami i autem zaparkowanym koło ulicy na takowych nie wyglądają :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 13 Październik 2013 Share Napisano 13 Październik 2013 Pakują się na minę i nawet o tym nie wiedzą biedacy :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romocki Napisano 13 Październik 2013 Autor Share Napisano 13 Październik 2013 Może i masz rację....tak naprawdę gdybym nie napisał sam pewnie i bym pojechał.Miejsce nie jest ani ogrodzone ani nie ma żadnych oznaczeń ad.to może i głupie pytanie Tak więc skąd mamy" wiedzieć gdzie można ....? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xxpiasekxx Napisano 14 Październik 2013 Share Napisano 14 Październik 2013 Witam ja np. wszedłem na stronę WKZ Olsztyn i tam pobrałem w formie pdf. wykaz stanowisk archeologicznych województwa Warmińsko/Mazurskiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herzog Napisano 20 Październik 2013 Share Napisano 20 Październik 2013 RomockiGdzie można?"Od dłuższego czasu trwają polemiki prawników czy w można chodzić poza stanowiskami czy w ogóle nigdzie nie wolno i chyba na chwilę obecną stan prawny dyktuje, że bez stosownych pozwoleń to nigdzie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.