samter Napisano 11 Październik 2013 Autor Napisano 11 Październik 2013 Proszę o id. koła z fotek. Na wczesne SHL, bądź WFM mi to nie wygląda, choć mogę nie mieć racji. Na piaście kalamitka. Przez weekend postaram się zrobić fotki felgi z góry.
samter Napisano 11 Październik 2013 Autor Napisano 11 Październik 2013 Proszę o id. koła z fotek. Na wczesne SHL, bądź WFM mi to nie wygląda, choć mogę nie mieć racji. Na piaście kalamitka. Przez weekend postaram się zrobić fotki felgi z góry.
derkb Napisano 11 Październik 2013 Napisano 11 Październik 2013 koło wyglada na fartuchowe (felga) wiec pewno lata dwudzieste i wczesniej
derkb Napisano 11 Październik 2013 Napisano 11 Październik 2013 a wtedy było producentów motocykli od lichabica sygnatury na piaście oraz odkrec szczękoczymacz to na szczekach też coś może byc
Pytanie
samter
Proszę o id. koła z fotek. Na wczesne SHL, bądź WFM mi to nie wygląda, choć mogę nie mieć racji. Na piaście kalamitka. Przez weekend postaram się zrobić fotki felgi z góry.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.