pawel_breslau Napisano 8 Październik 2013 Autor Napisano 8 Październik 2013 Witam. Wpadły mi swego czasu takie nożyce do cięcia drutu. Jaki to może być okres i czy były to wojskowe czy też cywilne nożyce?Dziękuję z góry.
pawel_breslau Napisano 8 Październik 2013 Autor Napisano 8 Październik 2013 Witam. Wpadły mi swego czasu takie nożyce do cięcia drutu. Jaki to może być okres i czy były to wojskowe czy też cywilne nożyce?Dziękuję z góry.
pawel_breslau Napisano 8 Październik 2013 Autor Napisano 8 Październik 2013 Z jednej strony oznaczenie-S".
pawel_breslau Napisano 8 Październik 2013 Autor Napisano 8 Październik 2013 A z drugiej strony punce prawdopodobnie producenta (niestety nie dam rady ich w całości odczytać).Pozdrawiam.Paweł
james443 Napisano 8 Październik 2013 Napisano 8 Październik 2013 http://archiwumallegro.pl/nozyce_do_zasiekow_pruskie_oddzialy_szturmowe-1438357490.htmlPozdrawiam
Liwiusz66 Napisano 8 Październik 2013 Napisano 8 Październik 2013 WitamJedne z wielu rodzajów nożyc zastępczych pruskich wzoru 1915.Pozdrawiam Liwiusz66
Pytanie
pawel_breslau
Witam. Wpadły mi swego czasu takie nożyce do cięcia drutu. Jaki to może być okres i czy były to wojskowe czy też cywilne nożyce?
Dziękuję z góry.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.