radekmale Napisano 29 Wrzesień 2013 Autor Napisano 29 Wrzesień 2013 Witam. Prosze oidentyfikacje guzikao ktorym mowa wtemacie postu oraz o identyfikacje lub jakiekolweik informacje nt. medalu z braz na ktorym widnieje napis Carl August und Luise VII Novbr 1825 zum Goethen.
szeryfns Napisano 29 Wrzesień 2013 Napisano 29 Wrzesień 2013 Jedyny guzik na tej fotce to guzik Kriegsmarine.Pozdrawiam!
radekmale Napisano 30 Wrzesień 2013 Autor Napisano 30 Wrzesień 2013 o widzisz :) wiec co to jest to ze swastyka?
jarzabek Napisano 30 Wrzesień 2013 Napisano 30 Wrzesień 2013 o" ze swastyką to jakiś badziewski hand-made. na korpusówke wojsk rakietowch i artylerii ktos nałożył te swastyke w kole. po jaką cholerę nie wiem. moze na jeleni ?
radekmale Napisano 30 Wrzesień 2013 Autor Napisano 30 Wrzesień 2013 haha no to niezle :) a ja szukalem wszedzie tego kola zebatego i dlatego nie moglem nic znalezc :) a czy nt. tego medalu mozna sie czegokolwiek sie dowiedziec? szukam info na ten temat i niewiele moge znalezc. jak wycenic ta rzecz?
szeryfns Napisano 30 Wrzesień 2013 Napisano 30 Wrzesień 2013 Do korpusówki jest przymocowana wpinka DAF.Pozdrawiam!
radekmale Napisano 30 Wrzesień 2013 Autor Napisano 30 Wrzesień 2013 to ladnie mnie menel wysterowal ale dobrze ze dalem tylko na piwo;d nastepnym razem policze mu za to hehe
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.