kosciej Napisano 14 Listopad 2013 Share Napisano 14 Listopad 2013 DZIEĆKOWICE Biskupia droga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosciej Napisano 14 Listopad 2013 Share Napisano 14 Listopad 2013 myślę że w przypadku tych monet zdjęcie mniejsze było by lepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KlemenS Napisano 14 Listopad 2013 Share Napisano 14 Listopad 2013 Kazaliscie zbierac stare krazki i po co mi teraz to takie brudne i nic nie widac?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 15 Listopad 2013 Share Napisano 15 Listopad 2013 widzę, że Panowie dobrze się znają i mają ze sobą kontakt.Tym bardziej nie rozumiem, dlaczego w tym wątku, sami robicie bajzel i zamieniacie go sobie na pogaduchy/czat ?Jeżeli taką formę wątku chcecie utrzymać, mogę go przenieść do Dołka i tam sobie gadajcie ile chcecie.Jeżeli natomiast wątek ma pozostać tym dziale - proszę stosować się do jego formuły ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.