woytas Napisano 13 Wrzesień 2013 Autor Napisano 13 Wrzesień 2013 Czy też gmerek :) Panowie znalezione w podziemiach MRU - czy ktoś spotkał się z podobnym znaczkiem gdziekolwiek? Wyryte w betonie, za znaczkiem zamurowana ściana za którą na 99,9% jest korytarz. Ktoś rozwalił sejf kilka lat temu...
DiziQ Napisano 13 Wrzesień 2013 Napisano 13 Wrzesień 2013 Gdy, budowano MRU pismo było w powszechnym użyciu.Myślę, że może to być znak cechowy wykonawcy.Pozdrawiam.
woytas Napisano 13 Wrzesień 2013 Autor Napisano 13 Wrzesień 2013 Nie ukrywam oczekiwałem bardziej sensacyjnej odpowiedzi :) A co Ci przypomina znaczek? Mam swoje 2 typy (po uruchomieniu wyobraźni)
traker Napisano 15 Wrzesień 2013 Napisano 15 Wrzesień 2013 Siemasz Vojtas, jak będziesz miał zamiar wchodzic do tego tunelu to melduj mi,,,, przyjadę :-)
woytas Napisano 15 Wrzesień 2013 Autor Napisano 15 Wrzesień 2013 Niestety tunel został opróżniony - jeśli cokolwiek tam jeszcze było.
RPS Napisano 15 Wrzesień 2013 Napisano 15 Wrzesień 2013 Coś długiego stało oparte o ścianę i porysowało. Wyobraźnia zrobiła resztę :-)
Pytanie
woytas
Czy też gmerek :) Panowie znalezione w podziemiach MRU - czy ktoś spotkał się z podobnym znaczkiem gdziekolwiek? Wyryte w betonie, za znaczkiem zamurowana ściana za którą na 99,9% jest korytarz. Ktoś rozwalił sejf kilka lat temu...
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.