bazant1343 Napisano 5 Wrzesień 2013 Autor Napisano 5 Wrzesień 2013 Witam. Chciałbym zmienić At Pro na coś z większym zasięgiem w przedziale cenowym do 6000zł. Co polecicie i jakie będą różnice w zasięgu w porównaniu z Garrett'em. Osobiście myślałem o Minelabie Safai,proszę o opinie na temat tego wykrywacza, czy jest realna szansa na zwiększenie zasięgu o kilka cm. Dodam, że interesuje mnie drobny kolor. Pozdrawiam
XII Napisano 5 Wrzesień 2013 Napisano 5 Wrzesień 2013 Witaj,Poluj na używanego E-Trac'a. Ewentualnie jeśli masz 6000, dorzuć 200zł i kup nówkę w kraju lub szukaj za granicą za średnio 30% taniej z pełną gwarancją producenta 3 lata :) do realizacji w punkcie zakupu lub bezpośrednio u producenta. Używkę kupisz w granicach 4000-4700, a jak dobrze trafisz to może i taniej z deka.Zdrów!
bazant1343 Napisano 5 Wrzesień 2013 Autor Napisano 5 Wrzesień 2013 XII posiadasz ten sprzęt? Mógłbyś mi coś więcej o nim powiedzieć jakie zasięgi jak się sprawuje w terenie?
fidzir Napisano 5 Wrzesień 2013 Napisano 5 Wrzesień 2013 jak masz taka kasę bierz XP DEUS na pewno nie pożałujesz..nie posiadam deusa osobiście,ale mialem okazje poznać osoby władajace tym cackiem i widzialem co ten sprzet naprawdę potrafi,więc na pewno nie bedziesz żalowal...pozdro.
alex_2013 Napisano 5 Wrzesień 2013 Napisano 5 Wrzesień 2013 do 6000 mówisz i safari? a ja Ci mowie ze to zły pomysl. Safari jest dobre ale na wyprawy i polowania.Etrac, cewka detech 15x12, sluchawki tdk wr700 i propointer garretta. A potem L-4 juz tylko by wyrwac jak najwiecej czasu wolnego:)
bellial Napisano 7 Październik 2013 Napisano 7 Październik 2013 kolega smiga z Deusem , strasznie delikatny ten sprzet , taki gadzeciarski bo wszysko ladne i duze elektroniki ale najlepsze osiagi ma na programie od GMPM
tofi1987 Napisano 8 Październik 2013 Napisano 8 Październik 2013 Witam a ja mam inny dylemacikFisher F75 Ltd Vs Minelab Explorer Se proKtóry koledzy polecają?Odrazu mówie,że na e-traca nie stać mnie,Deus też odpada :).
marioAT Napisano 8 Październik 2013 Napisano 8 Październik 2013 Witam!Z większym zasięgiem to tylko rama :).Pozdrawiam.
adamiec Napisano 8 Październik 2013 Napisano 8 Październik 2013 witam,kolega kupił deusa i jak tu wyżej nie którzy piszą dla mnie to zabawka,,gadżecik,,
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.