misza83 Napisano 4 Wrzesień 2013 Autor Napisano 4 Wrzesień 2013 witamproszę o pomoc w identyfikacji korda/noża
tyfus Napisano 5 Wrzesień 2013 Napisano 5 Wrzesień 2013 polecam:http://www.odkrywca.pl/kazdy-ma-to-przeczytac-przed-dodaniem-tematu-,654705.html#654705zwłaszcza pkt 4
misza83 Napisano 5 Wrzesień 2013 Autor Napisano 5 Wrzesień 2013 Chyba się nie rozumiemy, pojedynczy znak zapytania chyba nie może być uznany za nadużywanie znaków interpunkcyjnych. Zależy mi na uzyskaniu jakiejś konkretnej odpowiedzi, a nie odpowiadanie na jakieś bezzasadne uwagi.
tyfus Napisano 5 Wrzesień 2013 Napisano 5 Wrzesień 2013 a wziąłeś pod uwagę to, że tytuł wątku został poprawiony?uważasz, że bezsasadnie zwróciłem ci uwagę za tytuł wątku, w którym nadużywałeś znaków interpunkcyjnych?chyba sobie kolego raczysz żartować - bezsasadnie to ja nie zwracam uwagi, tego możesz być pewny - tym bardziej, że założyłeś dwa wątki i w obu zostały poprawione tytuły.kolejny biedny User pokrzywdzony przez system?Proponuję ćwiczyć pamięć.
misza83 Napisano 5 Wrzesień 2013 Autor Napisano 5 Wrzesień 2013 kolejny pokrzywdzony biedny psędo-admin... współczuję i pozdrawiam
Pytanie
misza83
witam
proszę o pomoc w identyfikacji korda/noża
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.