wykop39 Napisano 30 Sierpień 2013 Autor Napisano 30 Sierpień 2013 Może ktoś wie z jakiego motocykla pochodzi to koło ???
wykop39 Napisano 30 Sierpień 2013 Autor Napisano 30 Sierpień 2013 Może ktoś wie z jakiego motocykla pochodzi to koło ???
wykop39 Napisano 3 Wrzesień 2013 Autor Napisano 3 Wrzesień 2013 Tylko takie mam , może ktoś coś kojarzy ??
oldsmoto Napisano 4 Wrzesień 2013 Napisano 4 Wrzesień 2013 W tym stanie raczej nie stwierdzisz od czego to jest.Właśnie sprawdziłem czy nie jest to czasem koło od wózka bocznego od Junaka model K5, lecz nie pasują wymiary.Problem jest tego typu, że koła od wózków bocznych (tego typu) są bardzo do siebie podobne i różnią się szczegółami, a te koło niestety jest w opłakanym stanie i ciężko coś dobrać.40 szprychowe koło o takich rozmiarach na 90% pochodzi o cieżkiego motocykla.Muszę jeszcze tylko podlecieć do kogoś kto ma IFA/AWO z koszem, bo szczerze mówiąc, nie wiem dokładnie jak one wyglądają.
tomekignac Napisano 30 Sierpień 2013 Napisano 30 Sierpień 2013 wygląda na koło do wózka bocznego motocykla; proponuję zrobić jeszcze fotkę 'szpulki' z góry
oldsmoto Napisano 1 Wrzesień 2013 Napisano 1 Wrzesień 2013 Przedmówca ma całkowitą rację, najbardziej to przypomina koło od wózka bocznego.Sprawdź czy to czasem nie jest koło od wózka bocznego Iż 49:) Pozdrawiam.
Pytanie
wykop39
Może ktoś wie z jakiego motocykla pochodzi to koło ???
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.