rosomak_kto Napisano 19 Czerwiec 2014 Share Napisano 19 Czerwiec 2014 Witaj AoT .Coś proponujesz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy101 Napisano 19 Czerwiec 2014 Share Napisano 19 Czerwiec 2014 Jest ktoś chętny na jutro??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksplorator1995 Napisano 28 Lipiec 2014 Share Napisano 28 Lipiec 2014 Jak tam panowie, grzebiecie coś?Zdrów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sniper_bob Napisano 1 Sierpień 2014 Share Napisano 1 Sierpień 2014 dzieje się coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gersemi Napisano 2 Sierpień 2014 Autor Share Napisano 2 Sierpień 2014 dzieje się( leje się żar z nieba)na chwilę obecną to plaża, woda i zimne piwko ---czekam na troszkę chłodu i wyruszam w pola Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sniper_bob Napisano 11 Sierpień 2014 Share Napisano 11 Sierpień 2014 kto ma czas?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emek87 Napisano 11 Sierpień 2014 Share Napisano 11 Sierpień 2014 Ma ktoś ochote w weekend pokopać na pograniczu ??? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
horche Napisano 13 Sierpień 2014 Share Napisano 13 Sierpień 2014 Ja mam dużoooooooo czasu....okolice Opola bardzo chętnie się gdzieś wybiorę tym bardziej że pogoda akurat. Darz dół Panowie!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
java84 Napisano 13 Sierpień 2014 Share Napisano 13 Sierpień 2014 Witam z miłą chęcią też bym podjechał w opolskie w weekend,pokopać z kimś konkretnym żeby nie jechać nadaremno.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sniper_bob Napisano 13 Sierpień 2014 Share Napisano 13 Sierpień 2014 kto to jest ktoś konkretny?? ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
java84 Napisano 13 Sierpień 2014 Share Napisano 13 Sierpień 2014 Ja się pisze tylko jak już powiedziałem to musi być pewne bo mam stówke w jedną stronę:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sniper_bob Napisano 13 Sierpień 2014 Share Napisano 13 Sierpień 2014 to co pewne to już przekopane....chyba że resztki cię interesują... ;)miejsca raczej nikt nikomu nie sprzeda... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
java84 Napisano 13 Sierpień 2014 Share Napisano 13 Sierpień 2014 Nie miałem tu na myśli miejsca,a chodziło mi o to że jak już się z kimś umawiam to nie chciałbym żeby mnie ktoś wystawił do wiatru. Bo jakby nie było to z Wodzisławia kawał drogi do Opola jest kolego:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sniper_bob Napisano 14 Sierpień 2014 Share Napisano 14 Sierpień 2014 sorry twojego posta Witam z miłą chęcią też bym podjechał w opolskie wweekend,pokopać z kimś konkretnym żeby nie jechaćnadaremno.Pozdrawiam." odebrałem że nie chcesz wracac z pustymi rękami.... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
golf3 Napisano 14 Sierpień 2014 Share Napisano 14 Sierpień 2014 jestem z pod opola czy mozna sie do kogos przylaczyc na kopanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
java84 Napisano 14 Sierpień 2014 Share Napisano 14 Sierpień 2014 To co Panowie może jakaś konkretna propozycja np.sobota 10 rano komu pasuje żeby było nas jak najwięcej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cobrasaper Napisano 14 Sierpień 2014 Share Napisano 14 Sierpień 2014 trzeba dogadac miejsce i ruszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
horche Napisano 14 Sierpień 2014 Share Napisano 14 Sierpień 2014 Mi pasuje ;) Może coś z tego wyjdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
java84 Napisano 14 Sierpień 2014 Share Napisano 14 Sierpień 2014 A więc niech jeden z kolegów poda miejsce spotkania na forum tak żeby wszyscy wiedzieli i w pole:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sniper_bob Napisano 14 Sierpień 2014 Share Napisano 14 Sierpień 2014 nie na forum a na priv.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
java84 Napisano 14 Sierpień 2014 Share Napisano 14 Sierpień 2014 Nie widzę problemu,a więc niech któryś z kolegów tutejszych poda miejsce i myślę że coś z tego będzie w końcu mamy jeszcze cały dzień żeby się dogadać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emek87 Napisano 15 Sierpień 2014 Share Napisano 15 Sierpień 2014 java84 skąd dokładnie jesteś ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
java84 Napisano 15 Sierpień 2014 Share Napisano 15 Sierpień 2014 Wodzisław Śląski kolego:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
horche Napisano 16 Sierpień 2014 Share Napisano 16 Sierpień 2014 No i zesmy pojechali.....do nastepnego razu Panowie ; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emek87 Napisano 16 Sierpień 2014 Share Napisano 16 Sierpień 2014 java84 jak chcesz możesz jutro z nami pokopać w okolicach Rybnika. Miało być pogranicze ale główny organizator zapadł się pod ziemie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.