maxi Napisano 29 Kwiecień 2014 Share Napisano 29 Kwiecień 2014 Hej ja się pisze tylko jaki dokładnie termin? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AoT_Hunter_PL Napisano 29 Kwiecień 2014 Share Napisano 29 Kwiecień 2014 może 3 coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksplorator1995 Napisano 29 Kwiecień 2014 Share Napisano 29 Kwiecień 2014 Na pograniczu jak na pograniczu, spokojnie, cisza, piękne widoki. Może fanty nie są wymarzone, ale przynajmniej miła atmosferka i fajnie się hleda!Zdrów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cobrasaper Napisano 30 Kwiecień 2014 Share Napisano 30 Kwiecień 2014 ja będę w terenie praktycznie od 1-4 także jestem cały czas dostępny pisać na priva. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sniper_bob Napisano 30 Kwiecień 2014 Share Napisano 30 Kwiecień 2014 gdzie atakujesz?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cobrasaper Napisano 30 Kwiecień 2014 Share Napisano 30 Kwiecień 2014 Niedaleko Otmic ,ale nie mówię tu o lotnisku gdyż lotnisko już mi bokiem wyszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sniper_bob Napisano 30 Kwiecień 2014 Share Napisano 30 Kwiecień 2014 tam szału chyba nie ma a na lotnisku to już całkiem lipa.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxi Napisano 1 Maj 2014 Share Napisano 1 Maj 2014 Hej fanty sa na lotnisku tylko trzeba wiedzieć gdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosomak_kto Napisano 2 Maj 2014 Share Napisano 2 Maj 2014 To może zdradzisz trochę tajemnicy?Chętnie bym się tam wybrał :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AoT_Hunter_PL Napisano 2 Maj 2014 Share Napisano 2 Maj 2014 Jak się chce komuś przetrzepywać tony gruzu to coś tam wyjdzie :)fanty to były ale 15 lat temu.; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cobrasaper Napisano 2 Maj 2014 Share Napisano 2 Maj 2014 Tak się składa że byłem tam dzisiaj na tym lotnisku i jestem bardzo zadowolony z fantów trzeba wiedzieć gdzie szukać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cobrasaper Napisano 2 Maj 2014 Share Napisano 2 Maj 2014 Tak się składa że byłem tam dzisiaj na tym lotnisku i jestem bardzo zadowolony z fantów trzeba wiedzieć gdzie szukać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cobrasaper Napisano 2 Maj 2014 Share Napisano 2 Maj 2014 A tak poza tym to kto był dziś tam srebrnym samochodem? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sniper_bob Napisano 2 Maj 2014 Share Napisano 2 Maj 2014 pochwal się.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cobrasaper Napisano 2 Maj 2014 Share Napisano 2 Maj 2014 za dużo nie ma co się chwalić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gersemi Napisano 26 Maj 2014 Autor Share Napisano 26 Maj 2014 witam Opolszczyzna coś cisza ??? czyżby wszyscy spali ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sniper_bob Napisano 26 Maj 2014 Share Napisano 26 Maj 2014 nikt nie śpi wszyscy czuwają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sniper_bob Napisano 30 Maj 2014 Share Napisano 30 Maj 2014 będzie ktoś jutro w terenie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cobrasaper Napisano 1 Czerwiec 2014 Share Napisano 1 Czerwiec 2014 Tutaj nawet jakby się z kimś umówić na wspólnie kopanie to i tak to się kończy na tylko gadaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksplorator1995 Napisano 7 Czerwiec 2014 Share Napisano 7 Czerwiec 2014 No witam Panów :D.Ja tam otwarty na spotkania jestem :).Na pograniczu fajne tereny, ale jeszcze nietrzepane.Także zapraszam jak coś :), a jak nie to wspólnie wybierzemy teren!Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosomak_kto Napisano 8 Czerwiec 2014 Share Napisano 8 Czerwiec 2014 Podaj jakiś konkretny termin/y to zobaczymy :)Pytanie kolejne -- Opole czy okolice Opola bo może być problem z dojazdem :), ale chętnie bym się wybrał w nowe tereny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosomak_kto Napisano 8 Czerwiec 2014 Share Napisano 8 Czerwiec 2014 Zapomniałem podać terminy które by mi odpowiadały jak by co 18,19,20 czerwca . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sniper_bob Napisano 8 Czerwiec 2014 Share Napisano 8 Czerwiec 2014 jutro jak??kolego rosomak_kto skąd jesteś?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rosomak_kto Napisano 9 Czerwiec 2014 Share Napisano 9 Czerwiec 2014 Śląsk a dokładnie Świętochłowice -- taka wiocha" koło Chorzowa :)Przepraszam jeśli nie odpiszę od razu ale niestety taki system pracy że nie zawsze jestem w domu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AoT_Hunter_PL Napisano 18 Czerwiec 2014 Share Napisano 18 Czerwiec 2014 Witam Panowie kombinujemy coś na długi weekend :)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.