punek Napisano 16 Listopad 2013 Share Napisano 16 Listopad 2013 wybiera sie ktos z krapkowic jutro na jakies kopanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
punek Napisano 16 Grudzień 2013 Share Napisano 16 Grudzień 2013 ktoś tu jeszcze żyje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sumo2 Napisano 20 Grudzień 2013 Share Napisano 20 Grudzień 2013 Jeżdżę nad Wartę ,a tam w pierwszych dniach II wojny trwały walki przez kilka dni-zostały jeszcze okopy.Dodatkowo mam znajomego który stamtąd przeniósł sie pod Gorzów Ślaski ,ale wiele rzeczy juz mi opowiedział co sie Tam działo i gdzie dokładnie walczono ,łacznie z rozstrzelaniami cywili i działanioa partyzantów ... moze jeszcze w tym roku cos pogrzebię ,no chyba ze znów bedę wolał łowić rybki ! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arkadiusz79 Napisano 21 Grudzień 2013 Share Napisano 21 Grudzień 2013 witam. nad wartą juz wiekszosc wykopałem znam bardzo dobrze te tereny i gdzie sie cos dzialo ale jeszcze idzie cos fajnego wytargac. w gorzowie śląskim mam rodzinke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mnichu91 Napisano 23 Grudzień 2013 Share Napisano 23 Grudzień 2013 Cześć, jeżeli jest ktoś chętny na wykopki w tym tygodniu z krapkowic i okolic to niech pisze :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sniper_bob Napisano 7 Styczeń 2014 Share Napisano 7 Styczeń 2014 dzieje się coś?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gersemi Napisano 7 Styczeń 2014 Autor Share Napisano 7 Styczeń 2014 chyba wiosna panie sierżancie ;-)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sniper_bob Napisano 7 Styczeń 2014 Share Napisano 7 Styczeń 2014 ciekawe jak długo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
golf3 Napisano 17 Styczeń 2014 Share Napisano 17 Styczeń 2014 czy jest ktos z okolic obrowca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sniper_bob Napisano 17 Styczeń 2014 Share Napisano 17 Styczeń 2014 od pewnego czasu ja jestem z okolicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gersemi Napisano 18 Styczeń 2014 Autor Share Napisano 18 Styczeń 2014 obrowiec ---pisz po prostu KRAPKOWICE i czytaj wiadomości wstecz często ludzie piszą skąd są wtedy wystarczy pisać na priv. a czy to ty śmigasz po polach przy golcie ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
golf3 Napisano 18 Styczeń 2014 Share Napisano 18 Styczeń 2014 na tych polach to nie ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gersemi Napisano 20 Luty 2014 Autor Share Napisano 20 Luty 2014 witam Opolan coś cisza w temacie ,zima chyba się już skończyła może czas gdzieś wyskoczyć w teren i piszczałki przewietrzyć !!!pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sniper_bob Napisano 20 Luty 2014 Share Napisano 20 Luty 2014 tu przeważnie jest cisza... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sniper_bob Napisano 14 Kwiecień 2014 Share Napisano 14 Kwiecień 2014 pora przerwać ciszę ;)kto kopie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cobrasaper Napisano 17 Kwiecień 2014 Share Napisano 17 Kwiecień 2014 ja cały czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sniper_bob Napisano 17 Kwiecień 2014 Share Napisano 17 Kwiecień 2014 i jak idzie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sniper_bob Napisano 17 Kwiecień 2014 Share Napisano 17 Kwiecień 2014 i jak idzie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cobrasaper Napisano 18 Kwiecień 2014 Share Napisano 18 Kwiecień 2014 coraz lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sniper_bob Napisano 19 Kwiecień 2014 Share Napisano 19 Kwiecień 2014 jaki masz sprzęt teraz??tylko okolice czy dalej też atakujesz?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cobrasaper Napisano 20 Kwiecień 2014 Share Napisano 20 Kwiecień 2014 ace 150 a teraz różnie wyskakuje ale staram się nowe miejsca atakować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksplorator1995 Napisano 22 Kwiecień 2014 Share Napisano 22 Kwiecień 2014 Ja także działam na pograniczu :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cobrasaper Napisano 25 Kwiecień 2014 Share Napisano 25 Kwiecień 2014 I jak tam na pograniczu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sniper_bob Napisano 29 Kwiecień 2014 Share Napisano 29 Kwiecień 2014 może okolice krapkowic w tym tygodniu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cobrasaper Napisano 29 Kwiecień 2014 Share Napisano 29 Kwiecień 2014 rozmawiam z innymi ale na razie nie ma nikogo chętnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.