gersemi Napisano 27 Sierpień 2013 Autor Share Napisano 27 Sierpień 2013 Witam !Nowy sezon, nowe forum. Poprzednie zrobiło się trochę za długie.Życzę wszystkim odwiedzającym tę stronkę najlepszych odkryć świata. Zdrów ! Link do poprzedniego :http://odkrywca.pl/opole-szukam-kopiacych,701508.html#701508 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gersemi Napisano 27 Sierpień 2013 Autor Share Napisano 27 Sierpień 2013 mam pytanie czy ktoś z opolan się wybiera ??? ma być ciekawy zlot http://www.sgpsztolnie.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksplorator1995 Napisano 27 Sierpień 2013 Share Napisano 27 Sierpień 2013 14/15 września ma odbyć się międzynarodowy zlot eksploratorów w Nysie.https://www.facebook.com/photo.php?fbid=357622804368006&set=oa.423638804412574&type=1&relevant_count=1Post zamieszczony przez Grupa Poszukiwania.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gersemi Napisano 28 Sierpień 2013 Autor Share Napisano 28 Sierpień 2013 witam ciekawa propozycja,lecz program jak na tą cenę ubogi góry sowie mają niestety lepszą ofertę programową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksplorator1995 Napisano 28 Sierpień 2013 Share Napisano 28 Sierpień 2013 Na zlocie nigdy nie byłem z racji tego, że jestem początkującym poszukiwaczem i nie zdawałem sobie sprawy, że takowe imprezy się odbywają, aczkolwiek nawet na taki ubogi zlot bym się z chęcią wybrał :).Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikah Napisano 29 Sierpień 2013 Share Napisano 29 Sierpień 2013 Hej, macie coś więcej na temat tego zlotu w Nysie???Na FB znalazłem tylko info, że na Forcie II.Jakies zapisy? lista? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikah Napisano 29 Sierpień 2013 Share Napisano 29 Sierpień 2013 Sorki ze pod postem, ale wygrzebałem właśnie info z odpowiedzią na moje pytania, może się przyda:http://forum.poszukiwania.pl/viewtopic.php?f=2&t=6814 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksplorator1995 Napisano 29 Sierpień 2013 Share Napisano 29 Sierpień 2013 Ooo dzięki!!mikah ty z okolic Nysy jesteś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikah Napisano 29 Sierpień 2013 Share Napisano 29 Sierpień 2013 Ano. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksplorator1995 Napisano 29 Sierpień 2013 Share Napisano 29 Sierpień 2013 Będziesz na zlocie :)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikah Napisano 30 Sierpień 2013 Share Napisano 30 Sierpień 2013 Chyba raczej nie :(Inne plany w tym terminie. Ogolnie wszystkie weekendy we wrzewśniu mam juz rozplanowane.Z ciekawostek- 7-8 wrzesnia wyscig zabytkowych motocykli w Brannej (Czechy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mnichu91 Napisano 3 Wrzesień 2013 Share Napisano 3 Wrzesień 2013 Witajcie, jestem z Krapkowic, jakby ktoś z okolicy szukał towarzystwa na wykopki to jestem chętny. We dwóch zawsze raźniej xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gersemi Napisano 3 Wrzesień 2013 Autor Share Napisano 3 Wrzesień 2013 z krapkowicic jest tu nas kilku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mnichu91 Napisano 3 Wrzesień 2013 Share Napisano 3 Wrzesień 2013 No to fajnie, ja dopiero od 4 miesięcy się w to bawię, kolega z warszawy namówił mnie na kupno wykrywki i nie żałuję:) Ja chodzę teraz prawie codziennie więc jak coś to piszcie, chętnie się czegoś nauczę od starych wyjadaczy". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tarzanos Napisano 4 Wrzesień 2013 Share Napisano 4 Wrzesień 2013 Witam serdecznieCzy ktos chetny na wspolne wykopy w okolicach Kluczbork-Olesno-Praszka-Dobrodzien ??Jestem z Olesna, to moj pierwszy sezon i chcialbym wspolnie z kims wyruszyc na wykopki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eksplorator1995 Napisano 9 Wrzesień 2013 Share Napisano 9 Wrzesień 2013 Witam!Ktoś jeździ do sąsiadów na Czechy?Może jakiś wypadzik wspólny?Pozdrawiam :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simson13 Napisano 14 Wrzesień 2013 Share Napisano 14 Wrzesień 2013 Gdyby się coś zbierało dajcie znać - chętnie dołączę - z transportem nie ma problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyskacz Napisano 4 Październik 2013 Share Napisano 4 Październik 2013 Wybiera się ktoś może jutro lub w niedziele do Czech? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cortes Napisano 7 Październik 2013 Share Napisano 7 Październik 2013 a i ja z Krapkowic :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tarzanos Napisano 14 Październik 2013 Share Napisano 14 Październik 2013 Ponawiam zapytanie.Ktos z okolicy Olesna, Dobrodzienia, Kluczborka, Praszki chetny na wspolne wykopki :) ?pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AoT_Hunter_PL Napisano 16 Październik 2013 Share Napisano 16 Październik 2013 Ja będę w listopadzie w okolicach Praszki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyskacz Napisano 16 Październik 2013 Share Napisano 16 Październik 2013 jestem z tych okolic i z miła chęcią odwiedzę tereny dobrodzienia i Olesna. Kontakkt na priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiotrusPan1 Napisano 1 Listopad 2013 Share Napisano 1 Listopad 2013 witam serdecznie panów/panie z opolszczyzny (krapkowice ) czy ktos z was umiał i chciał mnie wciągnąć w ten pasjonujący sport ???? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gersemi Napisano 2 Listopad 2013 Autor Share Napisano 2 Listopad 2013 krapkowice ?;-))pisz na priw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sniper_bob Napisano 2 Listopad 2013 Share Napisano 2 Listopad 2013 krapkowice coś się dzieje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.