pawel_breslau Napisano 24 Sierpień 2013 Autor Napisano 24 Sierpień 2013 Witam. Jak w temacie. nie mam pojęcia od jakiego modelu pocisku jest. Znaleziony 2 dni temu podczas orania po żniwach. Wiem jedynie tyle, że jest po naszych wschodnich sąsiadach na co wskazuje litera z alfabetu tegoż kraju. Pomóżcie.
pawel_breslau Napisano 24 Sierpień 2013 Autor Napisano 24 Sierpień 2013 Dzięki za wszelkie sugestie.Pozdrawiam.Paweł
didi Napisano 25 Sierpień 2013 Napisano 25 Sierpień 2013 Jest to zapalnik podwójnego działania stosowany w pociskach odłamkowych i odłamkowo-burzących w kalibrach powyżej 100 mm(?).
didi Napisano 25 Sierpień 2013 Napisano 25 Sierpień 2013 Między innymi http://odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=690377#1280492
Pytanie
pawel_breslau
Witam. Jak w temacie. nie mam pojęcia od jakiego modelu pocisku jest. Znaleziony 2 dni temu podczas orania po żniwach. Wiem jedynie tyle, że jest po naszych wschodnich sąsiadach na co wskazuje litera z alfabetu tegoż kraju. Pomóżcie.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.