adelek Napisano 17 Sierpień 2013 Autor Napisano 17 Sierpień 2013 WitamProszę o identyfikację czapki. Rozmiar około 55, daszek w najszerszym miejscu ma 5 cm, wysokość na daszkiem 11 cm. Daszek obszyty materiałem ale w środku jest plastykowe usztywnienie koloru zielonego.
krzysiek9559 Napisano 17 Sierpień 2013 Napisano 17 Sierpień 2013 Dawniej takie czapki nosiła straż przemysłowa, pilnowali prcowników by nie wynosili rzeczy z zakładu, kontolowali wjeżdżające i wyjeżdżające samochody w zakładzie pracy.
adelek Napisano 17 Sierpień 2013 Autor Napisano 17 Sierpień 2013 WitamProszę o identyfikację czapki. Rozmiar około 55, daszek w najszerszym miejscu ma 5 cm, wysokość na daszkiem 11 cm. Daszek obszyty materiałem ale w środku jest plastykowe usztywnienie koloru zielonego.
Pytanie
adelek
Witam
Proszę o identyfikację czapki. Rozmiar około 55, daszek w najszerszym miejscu ma 5 cm, wysokość na daszkiem 11 cm. Daszek obszyty materiałem ale w środku jest plastykowe usztywnienie koloru zielonego.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.