Skocz do zawartości

Bodzentyn, pow. Kielce

Hadiuka

Rekomendowane odpowiedzi

Nie słyszałem tej historii o ukrytym złocie tam , coś więcej lub gdzie o tym poczytać, za info bezpośrednio na pocztę , będę wdzięczny (lubię takie historie). Bo o złocie ukrytym przez partyzantów miedzy Św. Katarzyną a Św.Krzyżem to słyszałem.

To masz dwóch takich otwartych na takie poszukiwania , ja i Sebson(wraca w poniedziałek), tylko mnie musielibyście trochę pilnować bo dwa razy w lasach ŚW. zgubiłem się będąc na grzybach i to wcale nie było to dla mnie wesołe (tam żyją chyba jakieś leśne duchy które pokręciły mi w głowie).

Przejrzałem mapę przedwojenną... Faktycznie lokalizacja podana przez Pana W. Antkowiaka daje taką sposobność znalezienia polany obok nieistniejącej obecnie dębiny, jak odnalezienie podwórka pomiędzy Bałtykiem, a Tatrami. Jednym słowem, bez szans powodzenia (na mapie z okresu przedwojennego nie widać w omawianej okolicy lasu liściastego). Pas. Temat zdeaktualizowany i zawierający się w kategoriach S.F.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie