Hadiuka Napisano 14 Sierpień 2013 Autor Share Napisano 14 Sierpień 2013 Bodzentyn - ktoś kopał szukając ukrytego złota? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rotsen5 Napisano 15 Sierpień 2013 Share Napisano 15 Sierpień 2013 Nie słyszałem tej historii o ukrytym złocie tam , coś więcej lub gdzie o tym poczytać, za info bezpośrednio na pocztę , będę wdzięczny (lubię takie historie). Bo o złocie ukrytym przez partyzantów miedzy Św. Katarzyną a Św.Krzyżem to słyszałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rotsen5 Napisano 16 Sierpień 2013 Share Napisano 16 Sierpień 2013 To masz dwóch takich otwartych na takie poszukiwania , ja i Sebson(wraca w poniedziałek), tylko mnie musielibyście trochę pilnować bo dwa razy w lasach ŚW. zgubiłem się będąc na grzybach i to wcale nie było to dla mnie wesołe (tam żyją chyba jakieś leśne duchy które pokręciły mi w głowie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hadiuka Napisano 16 Sierpień 2013 Autor Share Napisano 16 Sierpień 2013 Nie obawiam się duchów. Spróbujmy się zorganizować. Może podejmiesz rękawicę??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rotsen5 Napisano 16 Sierpień 2013 Share Napisano 16 Sierpień 2013 Nie wiem gdzie mieszkasz ale może wybierasz się na Dymarki w sobotę do Słupi.Więcej info. pisz na moja pocztę bezpośrednio, może inni koledzy tez wybierają się na tą imprezę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hadiuka Napisano 16 Sierpień 2013 Autor Share Napisano 16 Sierpień 2013 To wiedzę tajemną odkryłem (moja lokalizacja), a i posiadłem nie mniejszą i wiem o którą Słupie chodzi. Dziękuję. :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hadiuka Napisano 18 Sierpień 2013 Autor Share Napisano 18 Sierpień 2013 Przejrzałem mapę przedwojenną... Faktycznie lokalizacja podana przez Pana W. Antkowiaka daje taką sposobność znalezienia polany obok nieistniejącej obecnie dębiny, jak odnalezienie podwórka pomiędzy Bałtykiem, a Tatrami. Jednym słowem, bez szans powodzenia (na mapie z okresu przedwojennego nie widać w omawianej okolicy lasu liściastego). Pas. Temat zdeaktualizowany i zawierający się w kategoriach S.F. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.