Skocz do zawartości

Niemieckie odznaczenia kopie czy oryginały

Tradytor

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
widać fachowców tutaj od groma:-)GrzesiekStG44 cytkrzyż żelazny możesz łatwo sprawdzić wystarczy magnes jeśli się przyklei to oryginał a jeśli nie to kopia pozdro"śmieszna wypowiedz bez urazy,ale klepią też magnetyki także nie pisałbym tak śmiało.Chociaż krzyż wygląda dobrze,a co do ostki to daj dokładne fotki oraz bicia.Ostatnia sztuka 100% kopia stg44 możesz jaśniej rozwinąć swoją wypowiedż,dlaczego ostka to lipa?Hebda z mrożonkami jadą jak ze świeżymi bułeczkami węgry i czesi niebezpieczne sztuki wprowadzają z ostaki jest ten problem że bardzo trudno odróznić szczególnie niesygnowane:-)ale tutaj mamy bicie więc powinno byc dobrze dawaj kolego dobre fotki to zobaczymy;-)
Napisano
Mrożonka to według mnie oryginał o EK się nie będę wypowiadać. Moim zdaniem dzieżko jest podrobić mrożonkę ponieważ jest zrobiona z cynku ... a cynk po iluś tam latach się dopiero utlenia ( a tutaj to widać - bąbelki ) ale nie jestem pewien . Pozdrawiam
Napisano
witaj na moje ostka coś podpada nie wiem może to efekt słabych fotek ale są różnice w biciach oraz w detalach awersu daj dokładniejszą fotkę awersu bo dałeś tylko tył i bicia co do reszty odznaczeń to ek dobry ostatnia lipa ostka narazie 50%/50%:-)
Napisano
Tradytor daj mi dobre fotki na priv. Ostka oraz ekII awers rewers oraz bicia,im więcej dobrych fotek tym większa szansa na dobre info.Zapytam na innym forum może koledzy coś dopomogą;-)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie