boxi0 Napisano 31 Lipiec 2013 Autor Share Napisano 31 Lipiec 2013 Witam.Mam takie oto cudo do identyfikacji.Może stan zdjęć nie jest zadowalający ale coś tam powinno byc widoczne.Jesli ktoś się orientuje co to za moniak prosze i pomoc,Szukałem troche w sieci ale ni jak mi nie pasuje rewers tej monety do całej reszty( no chyba ze źle szukam). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boxi0 Napisano 31 Lipiec 2013 Autor Share Napisano 31 Lipiec 2013 a tu druga strona ,która właśnie nie bardzo mi pasuje do awersu.Za wszelkie sugestie dziekuje na pewno beda pomocne :-)Pozdrawiam Sławek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarzabek Napisano 31 Lipiec 2013 Share Napisano 31 Lipiec 2013 bo to szeląg ryski Zygmunta III Wazyhttp://www.google.pl/search?q=szel%C4%85g+ryski+zygmunta+iii+wazy&um=1&ie=UTF-8&hl=pl&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=tW75UbrmKcXNsgatkIH4Bw&biw=1366&bih=653&sei=uG75Ud3aDsTJtQb1l4HoCA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boxi0 Napisano 31 Lipiec 2013 Autor Share Napisano 31 Lipiec 2013 Dziękuje kol jarząbek za błyskawiczna wrecz odpowiedź.Już teraz wiem dlaczego mi nie pasował rewers :-)Jeszcze raz dzieki pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.