Czlowieksniegu Napisano 26 Lipiec 2013 Autor Share Napisano 26 Lipiec 2013 http://www.breslau-wroclaw.de/de/breslau/ab/1941/?ct=no&lastname=&firstname=&wst=1&street=garten&professional=Można też parę innych ciekawostek znaleźć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boer Napisano 26 Lipiec 2013 Share Napisano 26 Lipiec 2013 Yeti, przeca Ty jesteś przesiedleniec nie autochton? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 26 Lipiec 2013 Share Napisano 26 Lipiec 2013 Ale przecież dom jest tam gdzie wifi łączy się automatycznie"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 26 Lipiec 2013 Autor Share Napisano 26 Lipiec 2013 Boer- ja kolejne piastowskie pokolenie...A córkę jednego z niemieckich właścicieli mojej chałupy miałem okazję poznać osobiście :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boer Napisano 26 Lipiec 2013 Share Napisano 26 Lipiec 2013 Ja z synem takiego jednego to do szkoły chodziłem, jego babka mówiła tylko po niemiecku , on tylko po polsku ,a w sumie dobrze się rozumieli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.