podziemny Napisano 26 Lipiec 2013 Autor Napisano 26 Lipiec 2013 Witam.Trafił mi sie taki oto pas.Pas z sygnaturą znanej firmy,kabura innego wytwórcy,tak samoz resztą jak i ładowniki.Czy któryś z szacownych kolegów mógłby podpowiedzieć współczesna zachodnia cepelia" czy jednak coś interesującego?
Karol_K Napisano 27 Lipiec 2013 Napisano 27 Lipiec 2013 Dodatkowo jest to stosunkowo nowe, S&W pistolety robi stosunkowo krótko- pierwszym pistoletem tej marki był S&w model 39, produkowany od 1954, do 1970 był to jedyny pistolet tej marki, w 1972 wyszedł model 59, była to taka sama konstrukcja z tym że z dwurzędowym magazynkiem- a więc raczej też nie do tego gdyż magazynek 2 rzędowy nie wszedł by do kabur". Jeżeli miało by to być jescze nowsze, choć nie wygląda na takie, to może być do klona 1911 robionego przez S&W, pistoletów model 4040, albo 459. Generalnie do pistoletów z serii M&P raczej nie,w 93' wyszła też Sigma(też bym to pominąl) do tych ostatnich chyba już tylko z plastyku robili...Generalnie w 2 poł. lat 60, S&W, firma stała się prawie że monopolistą na rynku wyposażenia dla policyjnego, więc cały zestaw możę być również do broni nie produkowanej przez tą firme.
podziemny Napisano 27 Lipiec 2013 Autor Napisano 27 Lipiec 2013 Znalazłem na rewersie klamry bicie kotwicy z krzyzem moze to pomoze w blizszej identyeikacji.Może pas związany z marynarką?.
podziemny Napisano 26 Lipiec 2013 Autor Napisano 26 Lipiec 2013 Witam.Trafił mi sie taki oto pas.Pas z sygnaturą znanej firmy,kabura innego wytwórcy,tak samoz resztą jak i ładowniki.Czy któryś z szacownych kolegów mógłby podpowiedzieć współczesna zachodnia cepelia" czy jednak coś interesującego?
Pytanie
podziemny
Witam.
Trafił mi sie taki oto pas.
Pas z sygnaturą znanej firmy,kabura innego wytwórcy,tak samoz resztą jak i ładowniki.
Czy któryś z szacownych kolegów mógłby podpowiedzieć współczesna zachodnia cepelia" czy jednak coś interesującego?
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.