dropek81 Napisano 21 Lipiec 2013 Autor Share Napisano 21 Lipiec 2013 Witam mam pytanie w jakim położeniu umieścić wywietrznik w hełmie m35 ? Po umieszczeni wywietrznika w jakim położeniu względem wywietrznika i nitu umieścić kalkomanie ? Oraz jakie kalkomanie były używane na hełmach m35 z tego co mi wiadomo barwy narodowe i orzeł?Pozdrawiam Dropek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 21 Lipiec 2013 Share Napisano 21 Lipiec 2013 Jeśli chodzi Ci o hełmy Heeres, to:http://www.germanmilitaria.com/Heer/03Helmets.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dropek81 Napisano 21 Lipiec 2013 Autor Share Napisano 21 Lipiec 2013 Dzięki ! C: ale chodzi mi o to że nam hełm z samymi otworami na nity i nie wiem w którym miejscu dokładnie zrobić otwory na wklepanie wywietrzników :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viras Napisano 22 Lipiec 2013 Share Napisano 22 Lipiec 2013 Masz ORYGINALNY hełm M35 bez wywietrzników???? Daj fotkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dropek81 Napisano 22 Lipiec 2013 Autor Share Napisano 22 Lipiec 2013 Nie był to strażacki niemiecki powojenny przerobiłem na 35tke i nie wiem w którym miejscu wywietrznik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.