Bogdannowak Napisano 17 Lipiec 2013 Autor Napisano 17 Lipiec 2013 witam was kochani eksploratorzy , mam tu taki średni budżet na sprzęt . jestem tutaj początkujący i chciał bym sobie jakiś sprzęcik kupić.Co byście polecili?
alex_2013 Napisano 18 Lipiec 2013 Napisano 18 Lipiec 2013 pulsarem kopiac kazdy sygnał wyjmiesz i monetke i militarke.ja na pierwszy wykrywacz wzialbym ten PI majac 300 zł w kieszeni na wydatek
xen Napisano 18 Lipiec 2013 Napisano 18 Lipiec 2013 Pulsarem kopiąc każdy sygnał wyjmiesz też tonę śmiecia za każdym wyjściem i kobieta, dziewczyna, matka nie puści Cię drugi raz bo uzna, ze to strata czasu i lepiej będzie jak zrobisz coś pożytecznego w domu...Dlatego kup kanarka 150, sprawdź czy Cię wciągnęło". Pulsarem kopiąc non stop małe żelazne odłamki raczej odpowiedź będzie oczywista... W kanarku masz jakąś tam" dyskryminację żelaza.W razie, gdybyś jednak chciał zrezygnować sprzedasz bez większej straty, i wszyscy zapomną, że się tym interesowałeś.A pulsara niestety nie puścisz w tych samych pieniądzach co nabyłeś i pozostanie niesmak ze straconych pieniędzy.PS. Jest to tylko moje zdanie, nikt nie musi go popierać, wyraziłem swoją opinię i proszę aby trolle forumowe nie zajmowały się analizą moich wypocin.Pozdro, xen
alex_2013 Napisano 19 Lipiec 2013 Napisano 19 Lipiec 2013 a najlepiej odpusc sobie teraz dozbieraj chociaz pare groszy. ace 250 to tez zaden luksus ale wg mnie pierwszy minimalny punkt zaczepienia.
alex_2013 Napisano 19 Lipiec 2013 Napisano 19 Lipiec 2013 a najlepiej odpusc sobie teraz dozbieraj chociaz pare groszy. ace 250 to tez zaden luksus ale wg mnie pierwszy minimalny punkt zaczepienia.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.