markus12 Napisano 4 Lipiec 2013 Autor Napisano 4 Lipiec 2013 Witam wszystkich dzisiaj znalazłem dwa takie pociski(ponoć z mozdzieża)może ktoś pomuc w ich rozpoznaniu,pozdrawiam
markus12 Napisano 4 Lipiec 2013 Autor Napisano 4 Lipiec 2013 Witam wszystkich dzisiaj znalazłem dwa takie pociski(ponoć z mozdzieża)może ktoś pomuc w ich rozpoznaniu,pozdrawiam
konradoss Napisano 4 Lipiec 2013 Napisano 4 Lipiec 2013 jak już to zapalniki a swoją drogą jak nie wiesz co to jest i czy jest bezpieczne to po co bierzesz do rąk ?
Thomson. Napisano 5 Lipiec 2013 Napisano 5 Lipiec 2013 To nie pociski, a zapalniki do nich. Radzę, abyś nie zbierał takich rzeczy zwłaszcza jeżeli nie masz o nich bladego pojęcia. I popracuj nad ortografią bo aż razi w oczy to nieuctwo.
Ave Danzig Napisano 5 Lipiec 2013 Napisano 5 Lipiec 2013 Mało zdjęć i bez wymiarów, ale dolny wygląda radziecki KT-3, obydwa nie mają tulejki z ładunkiem inicjującym i są bezpieczne.
Pytanie
markus12
Witam wszystkich dzisiaj znalazłem dwa takie pociski(ponoć z mozdzieża)może ktoś pomuc w ich rozpoznaniu,pozdrawiam
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.