gregor2 Posted July 2, 2013 Author Posted July 2, 2013 Panowie czy komuś się z czymś kojarzy taki ścisk?te dwie śrubki były pokryte brązem ale nakrętki są stalowe.
Ave Danzig Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Od niemieckiego granatu magnetycznego Haft-Hohlladung 3kghttp://www.lexpev.nl/grenades/europe/germany/hafthohlladung33kilo.html
gregor2 Posted July 2, 2013 Author Posted July 2, 2013 dzięki o i już wiem od czego magnes nieopodal znalazłem ale jest on słabiutki.
RPS Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 ale jest on słabiutki."Po zamontowaniu między nabiegunniki które znalazłeś w tym miejscu będzie dużo silniejszy. Magnes ma też tą cechę że słabnie przy silnym uderzeniu (wybuch).
gregor2 Posted July 2, 2013 Author Posted July 2, 2013 Dokładnie tak jak piszesz RPS zmontowałem magnes(oczywiście samą cześć magnetyczna reszty nie posiadam)i trzyma lepiej.Dzięki Panowie zawsze na was można liczyć :)
Question
gregor2
Panowie czy komuś się z czymś kojarzy taki ścisk?te dwie śrubki były pokryte brązem ale nakrętki są stalowe.
6 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.