gregor2 Napisano 2 Lipiec 2013 Autor Napisano 2 Lipiec 2013 Panowie czy komuś się z czymś kojarzy taki ścisk?te dwie śrubki były pokryte brązem ale nakrętki są stalowe.
Ave Danzig Napisano 2 Lipiec 2013 Napisano 2 Lipiec 2013 Od niemieckiego granatu magnetycznego Haft-Hohlladung 3kghttp://www.lexpev.nl/grenades/europe/germany/hafthohlladung33kilo.html
gregor2 Napisano 2 Lipiec 2013 Autor Napisano 2 Lipiec 2013 dzięki o i już wiem od czego magnes nieopodal znalazłem ale jest on słabiutki.
RPS Napisano 2 Lipiec 2013 Napisano 2 Lipiec 2013 ale jest on słabiutki."Po zamontowaniu między nabiegunniki które znalazłeś w tym miejscu będzie dużo silniejszy. Magnes ma też tą cechę że słabnie przy silnym uderzeniu (wybuch).
gregor2 Napisano 2 Lipiec 2013 Autor Napisano 2 Lipiec 2013 Dokładnie tak jak piszesz RPS zmontowałem magnes(oczywiście samą cześć magnetyczna reszty nie posiadam)i trzyma lepiej.Dzięki Panowie zawsze na was można liczyć :)
Pytanie
gregor2
Panowie czy komuś się z czymś kojarzy taki ścisk?te dwie śrubki były pokryte brązem ale nakrętki są stalowe.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.