Jump to content

x-terra 70 problem

Zenit

Recommended Posts

Posted
Witam.Mam problem z x-terra 70.Sprzęt przez rok leżał w domu nie odpalany.Niestety po tym czasie za nic nie daje się włączyć po prostu nieboszczyk.Dodam że cały czas miał w środku akumulatorki które wyładowały się do końca.Pozdrawiam
Posted
Każdy tego typu sprzęt dobrze jest sprawdzać na naładowanych akumulatorkach albo nowych bateriach. Na całkowicie rozładowanych akumulatorach faktycznie może być problem z włączeniem.:)
Posted
Dziękuję Panu za cenne rady.Spodziewałem się i takich odpowiedzi,ale nie jest mi do śmiechu.Pozdrawiam
Posted
Moja wypowiedź nie była odpowiedzią bo nie było żadnego pytania. Proszę więc zadać jakieś pytanie to może odpowiedzi będą sensowniejsze.
Posted
włoz akumulatory do ładowarki i spróbuj naładowac, ponownie załaduj do wykrywacza i spróbuj odpalic, powinien zadziałac. A jesli nie , kup nowe aku:)
Posted
Te zabiegi zrobiłem na samym początku.Aku są naładowane,styki i elektronika ładnie poczyszczone(choć nie wymagały tego)Niestety bez serwisu chyba się nie obejdzie.Pozdrawiam
Posted
Ponoć w XTerrach jest tendencja do samodzielnego urywania się kabelków w środku. Tutaj trochę info w tym temacie:
http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=718063#1576898

Rozkręć obudowę i sprawdź czy może faktycznie jakiś kabelek nie dynda sobie luzem.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information