Skocz do zawartości

x-terra 70 problem

Zenit

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam.Mam problem z x-terra 70.Sprzęt przez rok leżał w domu nie odpalany.Niestety po tym czasie za nic nie daje się włączyć po prostu nieboszczyk.Dodam że cały czas miał w środku akumulatorki które wyładowały się do końca.Pozdrawiam
Napisano
Każdy tego typu sprzęt dobrze jest sprawdzać na naładowanych akumulatorkach albo nowych bateriach. Na całkowicie rozładowanych akumulatorach faktycznie może być problem z włączeniem.:)
Napisano
Moja wypowiedź nie była odpowiedzią bo nie było żadnego pytania. Proszę więc zadać jakieś pytanie to może odpowiedzi będą sensowniejsze.
Napisano
włoz akumulatory do ładowarki i spróbuj naładowac, ponownie załaduj do wykrywacza i spróbuj odpalic, powinien zadziałac. A jesli nie , kup nowe aku:)
Napisano
Te zabiegi zrobiłem na samym początku.Aku są naładowane,styki i elektronika ładnie poczyszczone(choć nie wymagały tego)Niestety bez serwisu chyba się nie obejdzie.Pozdrawiam
Napisano
Ponoć w XTerrach jest tendencja do samodzielnego urywania się kabelków w środku. Tutaj trochę info w tym temacie:
http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=718063#1576898

Rozkręć obudowę i sprawdź czy może faktycznie jakiś kabelek nie dynda sobie luzem.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie