sirrudi13 Napisano 24 Czerwiec 2013 Autor Share Napisano 24 Czerwiec 2013 witam wszystkich Forumowiczow chcialbym Was spytac osobiscie ,gdzie i kiedy w najblizszym terminie ktokolwiek organizuje jakis zlocik czy wypad z forum bo nie zawsze mozna znalesc daty na necie. dlatego prosze Was o info interesuje mnie cala polska wiec piszcie smialo z uszanowaniem Selva gaz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sirrudi13 Napisano 24 Czerwiec 2013 Autor Share Napisano 24 Czerwiec 2013 chyba ze ktos zaproponuje jakis wypad kokretny ;)jak by Wam pasowala wstepna data 6-7 lipca ??? miejsce sie wybierze na podstawie zainteresowanych forumowiczow zamieszczajcie smialo odpowiedzi i Wasze opinie Wszystko bedzie pod uwageave Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 24 Czerwiec 2013 Share Napisano 24 Czerwiec 2013 Forum: Spotkania, IntegracjeOznacza to tyle, że każdy może i się ogłosić, i się dołączyć...Zawsze możesz do osób ogłaszających się wysłać @ na priv... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sirrudi13 Napisano 24 Czerwiec 2013 Autor Share Napisano 24 Czerwiec 2013 acha wiec gdzie mam sie zapytac o zorganizowanie jakiegos wypadu albo czego kolwiek bo widze ze tu tylko mozna sie dolaczyc a nie zorganizowac???chyba forum gdzie jest zatytolwane SPOTKANIA INTEGRACJE najbardzie pasuje do tego tematu z mojego punktu widzenia ale widze ze gdzie sie nie napisze jakiegos watku to jest jakies ale >>> nie wnikam dalejjesli Wam to przeszkadza ze ktos otworzyl taki watek to prosze tez o tym informowac w regulaminie do tego forum ze nie mozna sie oglaszac z organizacja tylko dolaczac , dla mnie to dziwne ale widze macie tu dosyc specyficzne podejscie zamknijcie ten temat i koniec gadania jesli Wam nie odpowiada miejsce albo zmiencie nazwebo rozsylanie wiadomosci po forumowiczach to dla mnie troszke za duzo robocizny wiedzac ze mozna wstawic watek i czekac na odp ;) ave i juz nie przeszkadzam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 24 Czerwiec 2013 Share Napisano 24 Czerwiec 2013 Widać czegoś nie zrozumiałem- oczekujesz, że nagle wszyscy zasypią ten wątek informacjami o imprezach/spotkaniach/wyjazdach, które planowane są np 6-7 lipca w całej naszej socjalistycznej Ojczyźnie?Fiu fiu, a nawet no, no...PS Zdecyduj się:- ktokolwiek organizuje"vs- zapytac o zorganizowanie" i dolaczyc a nie zorganizowac"dla mnie troszke za duzo robocizny wiedzac ze mozna wstawic watek i czekac na odp":-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sirrudi13 Napisano 24 Czerwiec 2013 Autor Share Napisano 24 Czerwiec 2013 `kolega chyba nie umie czytac zapytalem sie czy ktokoliwek organizuje cos w najblizszym czasie ,tak ktokolwiek bo moze to byc paczka ludzi albo pojedyncza osoba ktora ma checi takie jak ja a co dwie glowy to nie jedna, moze tez byc to dziadek lub moja siostra ( to znaczy ktokoliwek ) -po drugie nie licze zeby mnie zasypywano i tylko po prostu jesli ktos cos na taki temat wie to chyba moze odpisac i nie to ze mi sie nie chce szukac tylko duzo takich spotkani integracji jest organizowane na plaszczyznie znajomosci lub tak jak wspomniales przez PW gdzie nikt potem tej informacji nie wypuszcza dalej -,,chyba ze ktos zaproponuje jakis wypad kokretny ;)jak by Wam pasowala wstepna data 6-7 lipca`` czy ta czesc tesktu mowi Ci ze chcialbym wiedziec wszystko o wypadach z Ojczyzny tylko w tej dacie chyba nie , tu jest zapytanie tylko ,jesli tako jakie odpowiedzi nie przychodzil i nie ma jakies osoby co by chciala cos ruszyc to czy ta data by innym pasowala a czy chce ktos dolaczyc a zorganizowac to juz jego broszka kto ma checi ten se kreci :)-a co do robocizny to mialem na mysli wysylanie wiadomosci a nie szukanie terminy czy zeby ktos za mnie to sprawdzil ,przeciez nic trudnego odpisac na watek w temacie niz drazyc go na PW jesli nic nie jest pewneDrogi Czlowieku Sniegu powiedz mi jesli cos zrobilem zle bo chyba mi sie wydaje ze pisze wyraznie i zrozumiale jesli masz jakies uwagi to prosze o rade i zaraz to jakos naprawimy ale nie wybieraj pojedynczych slow tylko sproboj zrozumiec tekst przed wyciagnaiem wnioskow ave Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 24 Czerwiec 2013 Share Napisano 24 Czerwiec 2013 w twoim wczeniejszym poście podałem Ci link do mojej imprezy,12 września jest zlot poszukiwaczy na wyspach ,potem jest zlot poszukiwaczy na sebrnej górze ,zobacz sobie co planuje grupa łodź jest tego trochę ,ale zorganizować to w okresie wakacyjnym to logistycznie jest trudne a i okres na kolor np lipnypozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RESTY Napisano 24 Czerwiec 2013 Share Napisano 24 Czerwiec 2013 We wrześniu planowany jest III Sieradzki Piknik Poszukiwaczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.