czarek100 Napisano 15 Czerwiec 2013 Autor Napisano 15 Czerwiec 2013 witam!chciałbym się dowiedzieć jak najwięcej o tym cudeńku ponieważ nic nie mogę znaleźć lub po prostu źle szukam. silnik działa i elegancko wchodzi na obroty lecz nic tym nie mogę wypompować,bo po prostu nie wiem jak. z góry dzięki za pomoc!
czarek100 Napisano 15 Czerwiec 2013 Autor Napisano 15 Czerwiec 2013 wiem że to szałowo stare nie jest ale jednak bardzo ciekawe.
rudy102janek Napisano 15 Czerwiec 2013 Napisano 15 Czerwiec 2013 WitamMiałem kiedyś podobną, aby zadziałała musiała mieś zalaną komorę pompy (pompa pod wodą, silnik nad wodą i start)Powodzenia
Marcin_21_2009 Napisano 15 Czerwiec 2013 Napisano 15 Czerwiec 2013 kolega rudy102janek na rację bez zalania nie pociągnie.
Pytanie
czarek100
witam!chciałbym się dowiedzieć jak najwięcej o tym cudeńku ponieważ nic nie mogę znaleźć lub po prostu źle szukam.
silnik działa i elegancko wchodzi na obroty lecz nic tym nie mogę wypompować,bo po prostu nie wiem jak.
z góry dzięki za pomoc!
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.