Mateusz_Zambrów Napisano 16 Czerwiec 2013 Autor Share Napisano 16 Czerwiec 2013 Druga cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz_Zambrów Napisano 16 Czerwiec 2013 Autor Share Napisano 16 Czerwiec 2013 Lasek fajnie się po nim chodziło szkoda tylko że pusty ;/ No i podliczenie wypad zaliczam do nieudanych tylko kilka odłamków i gwoździ ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vantar Napisano 16 Czerwiec 2013 Share Napisano 16 Czerwiec 2013 hmmm takie jeziorko w sam raz na magnes :) może być coś ciekawego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiomix Napisano 16 Czerwiec 2013 Share Napisano 16 Czerwiec 2013 Mateusz gdzie to jeziorko ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz_Zambrów Napisano 17 Czerwiec 2013 Autor Share Napisano 17 Czerwiec 2013 Nie mówię takich rzeczy te nie wiem czy coś jest ale mam jeziorko 100 % gdy miałem 6 lat nie interesowałem się tym .To pogłębiali takie jezioro tylko z brzega i wyciągneli 8 pocisków możdzierzowych 3 hełmy niemieckie maski. Jeszcze pamiętam jak saperów :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.