Mateusz_Zambrów Napisano 12 Czerwiec 2013 Autor Share Napisano 12 Czerwiec 2013 Chciałbym opowiedzieć wam pewną historie . Właśnie na jej podstawach wyruszam w teren ( jutro) . Dziś rozmawiałem z starsza osoba i opowiedziała mi o Bombowcu . Który zrzucił 5 Bomb . Jedna Spadła na stodołe podobno dach przeleciał 500 metrów aż na stawy i wpadł do wody . Druga wybuchła na stawach . Trzecia spadła na brzozę z której nic nie zostało .Czwarta wybuchła na polu. A piąta i to własnie mój cel poszukiwań spadła na skraju lasu koło głownej drogi do Łomży . I to własnie mój cel poszukiwań chciałbym odnaleść ją i sprawdzić czy jest to prawdziwa historia . Pozdrawiam Mateusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uve1985 Napisano 12 Czerwiec 2013 Share Napisano 12 Czerwiec 2013 SiemkaTylko uwazaj obys nie skonczyl jak ten dach od stodoly :)Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz_Zambrów Napisano 12 Czerwiec 2013 Autor Share Napisano 12 Czerwiec 2013 Nie martw się jestem ostrożny zresztą podobno rozpadła się na części . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelikan85 Napisano 12 Czerwiec 2013 Share Napisano 12 Czerwiec 2013 hehe uważaj na siebie...byśmy kolejnego Twojego wątku (o Tobie) nie czytali w aktualnościach... powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiomix Napisano 12 Czerwiec 2013 Share Napisano 12 Czerwiec 2013 Mateuszu skoro bomba wybuchła to czego Ty chcesz szukać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 12 Czerwiec 2013 Share Napisano 12 Czerwiec 2013 Może odłamków? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz_Zambrów Napisano 13 Czerwiec 2013 Autor Share Napisano 13 Czerwiec 2013 Napisałem że 5 nie wybuchła ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiomix Napisano 13 Czerwiec 2013 Share Napisano 13 Czerwiec 2013 ...no to teraz będzie miała okazję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz_Zambrów Napisano 13 Czerwiec 2013 Autor Share Napisano 13 Czerwiec 2013 Po godzinie szukania natrafiłem wreszcie . Gdy odnalazłem tą cześć przerwałem kopanie . Bomba najwyraźniej rozpadła się. Chciałem tylko sprawdzić czy jest to prawdziwa historia . Czasami warto zaufać starszym osobom . Szkoda tylko że mi tak źle życzyliście ....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz_Zambrów Napisano 13 Czerwiec 2013 Autor Share Napisano 13 Czerwiec 2013 Z boku widoczny jest spaw . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz_Zambrów Napisano 13 Czerwiec 2013 Autor Share Napisano 13 Czerwiec 2013 Z tyłu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz_Zambrów Napisano 13 Czerwiec 2013 Autor Share Napisano 13 Czerwiec 2013 Celownik moczy się w nafcie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz_Zambrów Napisano 13 Czerwiec 2013 Autor Share Napisano 13 Czerwiec 2013 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz_Zambrów Napisano 15 Czerwiec 2013 Autor Share Napisano 15 Czerwiec 2013 Znalazłem kilka zdjęć z ostatnich wypadów . Tutaj kopie jak dobrze pamiętam wykopałem odłamek . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz_Zambrów Napisano 15 Czerwiec 2013 Autor Share Napisano 15 Czerwiec 2013 Tutaj ładny sygnał na kolorek (gruby) 15 min męczenia się w korzeniach i wyszedła miedziana rura ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz_Zambrów Napisano 15 Czerwiec 2013 Autor Share Napisano 15 Czerwiec 2013 Tutaj fanty kolegi ja niestety nic ciekawego nie trafiłem ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz_Zambrów Napisano 15 Czerwiec 2013 Autor Share Napisano 15 Czerwiec 2013 Odkopałem dziś w garażu kilka fantów z prl tutaj jakaś naszywaka . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz_Zambrów Napisano 15 Czerwiec 2013 Autor Share Napisano 15 Czerwiec 2013 Bandaż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz_Zambrów Napisano 15 Czerwiec 2013 Autor Share Napisano 15 Czerwiec 2013 Pagon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz_Zambrów Napisano 15 Czerwiec 2013 Autor Share Napisano 15 Czerwiec 2013 Pocisk dymny . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz_Zambrów Napisano 15 Czerwiec 2013 Autor Share Napisano 15 Czerwiec 2013 Niezbędnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz_Zambrów Napisano 16 Czerwiec 2013 Autor Share Napisano 16 Czerwiec 2013 Dzisiaj niestety nic sprawdzaliśmy nowy lasek a to kolega wybrał się zemna chciał zobaczyć jak to wygląda wypad na piechotę zrobiłem od 8 rano do 16;30 35 km :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz_Zambrów Napisano 16 Czerwiec 2013 Autor Share Napisano 16 Czerwiec 2013 Łaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz_Zambrów Napisano 16 Czerwiec 2013 Autor Share Napisano 16 Czerwiec 2013 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz_Zambrów Napisano 16 Czerwiec 2013 Autor Share Napisano 16 Czerwiec 2013 Jeziorko w lesie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.