pelikan85 Napisano 4 Czerwiec 2013 Autor Napisano 4 Czerwiec 2013 witam...trafiłem coś takiego...kto takiego czegoś używał?
mietek Napisano 4 Czerwiec 2013 Napisano 4 Czerwiec 2013 To wstaw lepsze zdjecia (mocowanie paskow), ujecia z boku. rozklad kieszeni, bicia (jesli sa) na wewnwtrznej czesci zatrzaskow. Da sie ustalic wzor, bylko ich kilka:http://josephs-militaria-and-homefront-collection.co.uk/PAGE24.HTML
pelikan85 Napisano 4 Czerwiec 2013 Autor Napisano 4 Czerwiec 2013 witam...trafiłem coś takiego...kto takiego czegoś używał?
janiszelk Napisano 4 Czerwiec 2013 Napisano 4 Czerwiec 2013 Coś sie mi kojarzy z maską pgaz., ale pewny nie jestem.
pelikan85 Napisano 4 Czerwiec 2013 Autor Napisano 4 Czerwiec 2013 od spodu ma trzy miedziane wstawki wentylacyjne...a czyja armia takich mogła używać?
mietek Napisano 4 Czerwiec 2013 Napisano 4 Czerwiec 2013 Brytyjska i inne b.imperium brytyjskiego, a tez i Polacy.Pod klapa powinny byc pieczecie.
Pytanie
pelikan85
witam...
trafiłem coś takiego...kto takiego czegoś używał?
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.