kamil99karpik Napisano 29 Maj 2013 Autor Napisano 29 Maj 2013 Zidentyfikowałem te pociski jako amunicję od Browninga. Dziwi mnie różnica ich długości. Krótszy jest przeciwpancerny (zostało trochę czarnej farby. Reszta wiadomości zawarta na zdjęciach.
kamil99karpik Napisano 29 Maj 2013 Autor Napisano 29 Maj 2013 Krótszy pocisk nie ma smugacza w przeciwieństwie do drugiego. Waga Większego wynosi 41 gram a mniejszego 45 gram.Czy w którymś z nich są materiały niebezpieczne?
kamil99karpik Napisano 29 Maj 2013 Autor Napisano 29 Maj 2013 Różnica długości właśnie w tycz miejscach. Inny kształt pocisków przy dnie".
Kwiczoł Napisano 31 Maj 2013 Napisano 31 Maj 2013 Zrób porządne ostre foty bo podbijanie tego na nic się zda.
kamil99karpik Napisano 4 Czerwiec 2013 Autor Napisano 4 Czerwiec 2013 W krótszym po oczyszczeniu jeszcze lepiej widać czarną farbę.
Pytanie
kamil99karpik
Zidentyfikowałem te pociski jako amunicję od Browninga. Dziwi mnie różnica ich długości. Krótszy jest przeciwpancerny (zostało trochę czarnej farby. Reszta wiadomości zawarta na zdjęciach.
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.