Skocz do zawartości

Zamienił stryjek siekierki e na kijek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Rutus to siekierka a Minelab sovereign to kijek?

Którą to wersję tego Rutusa miałeś?

Sovereign może mieć problemy w zaśmieconych terenach (zresztą jak każdy ;) no ale.. Rutus sprawdzi się lepiej, myślę). Sovereign ma może lepszą ergonomię ale Rutus aż tak bardzo gorszy nie jest - da się spokojnie chodzić godzinami. Zasięgi na drobnicę myślę, że będą porównywalne natomiast na grubsze rzeczy Rusus może być lepszy ze względu na różnorodność trybów pracy (statyk, dynamik, miks ;)). W Rutusie dyskryminacja raczej jest lepsza + do tego wyświetlacz, czego brak w podstawowej wersji sovereigna (w sumie da się dokupić ;))

Ja osobiście chyba zostałbym przy Rutusie.

Zdrów!
Napisano
Grzesiek wręcz nie wypada porównywać sowy gt do rutusa. Poczytaj specyfikację obydwu sprzętów, ale taka prawda, że przz GT rutus wzpada blado. Moim zdaniem bardzo dobra zmiana.
Napisano
Nie zgodzę się z przedmówcą, ale każdy ma jakies swoje spostrzeżenia względem sprzętu. Na pewno na minus dla Sowy będzie brak wyświetlacza...a chyba chodząc wcześniej z rutusem przekonałeś się sam jak pomocna jest w poszukiwaniach identyfikacja numeryczna przedmiotu.
Napisano
Nie wiem po co taki temat. Ale jeżeli chcesz byśmy pochwalili twój wybór, bo chyba o to chodzi to Cię zmartwię. Nigdy nie zamienił bym swojej Proximy na Sovereign. Ale to tylko moje zdanie :)
Pozdrawiam Brodkasz
Napisano
Na pierwszej fotce widzę że jakoś dziwnie składałeś rurki w proximie. Wygodniej jest pracować gdy tą część w kształcie S" dasz do góry
http://www.rutus.com.pl/proxima.php
Napisano
...a ja nadal uważam, że osobiście zostałbym przy Rutusie. Nie mam jednego ani drugiego... biorąc nawet to po uwagę iż sowa" jest produkcji Minelaba, a mając Rutusa szkoda zachodu na zmiany - jeszcze ryzyk, że sowa" może być coś uwalona (bo w grę wchodzi tylko używka zapewne?). Dla mnie przeskok np. z Rutusa na e-traca, spectre V3i lub XP deusa miałaby jakiś sens ;) jeśli by tak wziąć pod uwagę zboczenie zwane gadżeciarstwem :D

Zdrów!
Napisano
Pamiętam jak ten GT był na All, widziałem go.
Co do porównania, myślę, że nie ma co porównywać Gt do Proxy, bo to całkiem inne wykrywki.
Może ci się z początku nie podobać, bo faktycznie nie ma wyświetlacza, ale na pewno GT jest nie porównywalnie lepszy, przecież to już jak legenda.
Napisano
XII napisal

Sovereign ma może lepszą ergonomię "

Miales kiedys te dwa wykrywacze w reku ?

Sam zamienilem tak samo kilka lat temu i nie narzekam. Bynajmniej na drobnice.
Napisano
Zamiana na '+' dla minelaba..lecz proxa dużo nie odstaje..no i nie zgadzam się z kolegą XII-co do lepszości" rutusa na grubsze rzeczy..poznasz dobrze sovereigna,to nie ma bata na grubego zwierza"..ale to już moja prywatna opinia..pozdr.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie