patton12 Napisano 28 Maj 2013 Autor Share Napisano 28 Maj 2013 Chciałbym się poradzić szanownych kolegów w jaki sposób wyczyścić tę oto żelazną wagę. Czy waszym zdaniem mogę użyć do tego celu kwasu szczawiowego? Zaznaczam, że zależy mi na tym, aby nie usuwać oryginalnej farby. Czy w celu zabezpieczenie przed dalszą korozją mogę po czyszczeniu nanieść na nią bezbarwny lakier?? Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patton12 Napisano 28 Maj 2013 Autor Share Napisano 28 Maj 2013 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patton12 Napisano 28 Maj 2013 Autor Share Napisano 28 Maj 2013 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patton12 Napisano 29 Maj 2013 Autor Share Napisano 29 Maj 2013 Podbijam, bo może ktoś pomoże, a nie wie o wątku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
remington Napisano 30 Maj 2013 Share Napisano 30 Maj 2013 Ja tam nie widzę oryginalnej farby. Jakiego jest koloru? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.