Szukanko Napisano 19 Kwiecień 2014 Napisano 19 Kwiecień 2014 Najlepiej w ogóle nie nosić przy sobie włączonej komórki.Włączona może zakłócać pracę detektora powodując jego wzbudzanie.Chociaż można spróbować włożyć ją gdzieś do górnej kieszenie kurtki i obserwować reakcję detektora.Ja nie dostrajam Argo w pobliżu działającej komórki gdyż przed tym zawsze ją wyłączam.Włączam ją dopiero na koniec wykopków.Jak kopię to nie obchodzi mnie już cały świat.Strojenie[IMG]http://i62.tinypic.com/2ik2r2b.jpg[/IMG]
matt15 Napisano 19 Kwiecień 2014 Autor Napisano 19 Kwiecień 2014 Wielkie dzięki,wątpliwości rozwiane :)
matt15 Napisano 23 Maj 2014 Autor Napisano 23 Maj 2014 Witam,Ostatnio zauważyłem na mojej DD 29 cm ubytki w kleju wielu miejscach z boku sondy.Zakleiłem je taśmą izolacyjną,ale nie wiem czy ubytki te nie wpływają na pracę Argo v3.Dodam że zaledwie 2 tyg. wcześniej wykrywka była na przeglądzie u producenta i dostałem,że wszystko w porządku(stabilność,zasięgi).U siebie na czarnoziemach nie mogę chodzić z dużą czułością(przeważnie trzeba jakoś 38-39,ale i tak jest trochę pisków-jakoś sobie z nimi radzę,przyzwyczajenie).Czy ktoś mógłby się w tej kwestii wypowiedzieć,byłbym wdzięczny.Z góry dziękuję.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.