aran Napisano 16 Maj 2013 Share Napisano 16 Maj 2013 Spoko ja mogę coś czasem wrzucić. Niestety pomimo starań nie rozgryzłem jak na Odkrywcy wejść w swoją skrzynkę prywatną. Kontrolowana elektroliza przed i po na słabym sreberku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 16 Maj 2013 Share Napisano 16 Maj 2013 Niestety pomimo starań nie rozgryzłem jak na Odkrywcy wejść w swoją skrzynkę prywatną. Podziwu godne zacięcie i wiara w technikę...Na Forum NIE MA prywatnych skrzynek a korespondencja wysyłana jest z/na adres @ podany przy rejestracji lub inny, jeśli takowy był zmieniany.Cyrograf- przepraszam za OT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aran Napisano 16 Maj 2013 Share Napisano 16 Maj 2013 Dzięki za rozwiązanie dylematu bo już kilka razy szukałem skrzynki pw :DGrosik z zardzewiałą naroślą przed i po dość brutalnej elektrolizie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.