revertentes Napisano 23 Maj 2013 Autor Share Napisano 23 Maj 2013 szczerze to żałuję, że kupiłem hs, zasięg jak na tą cenę nie jest zły ale to trafia człowieka przy tym zaświeci słońce na cewkę wyję, ja kopie on zaczyna sam wyć trzeba resetować jest gorąco też wyje no i ta konstrukcja :D strach, żeby się to nie rozpadło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revertentes Napisano 23 Maj 2013 Autor Share Napisano 23 Maj 2013 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revertentes Napisano 23 Maj 2013 Autor Share Napisano 23 Maj 2013 i takie bydle ze złomu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cuma Napisano 23 Maj 2013 Share Napisano 23 Maj 2013 cześć!smętka mam już 4 lata z cewką 30cm. skręcam go po rozłożeniu, śrubą z motylkiem. jest bardziej stabilniejszy. używam go tylko na militarkę. nie zdarzyło się jeszcze by wył" od słońca, a przy kopaniu może po prostu za blisko kładziesz cewkę? resetować często trzeba, to fakt.cierpliwości... na pewno się odwdzięczy. to jest kat"!pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revertentes Napisano 23 Maj 2013 Autor Share Napisano 23 Maj 2013 ja musze kupić nową cewkę 30 bo mam 25 i na militarke ciężka sprawa, kupiłem używanego może jakiś zepsuty czy coś :< się zobaczy z nową cewką jak się będzie zachowywał a i czy na cewce 25 zasięg na garnek niemiecki tak na wysokość powyżej kolana to git ? Czy coś nie tak ? Może się ktoś orientuje :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revertentes Napisano 23 Maj 2013 Autor Share Napisano 23 Maj 2013 równo 60 cm łapie na cewce 25 owy garnek, łuska mosin 18 cm czyto jest normalne czy coś za płytko ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAJKI Napisano 23 Maj 2013 Share Napisano 23 Maj 2013 Witam.Tak jak piszą Kol.cuma i piokal29 -cierpliwośći i wytrwałośći a będziesz Kolego żałował że go kupiłeś,ale nie dlatego żeyle jaki" ale że taka kosa i dość masz kopania,zwłaszcza głębokich dołków:-))Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revertentes Napisano 26 Maj 2013 Autor Share Napisano 26 Maj 2013 1 strona jedynie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revertentes Napisano 26 Maj 2013 Autor Share Napisano 26 Maj 2013 znaczy kartka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
revertentes Napisano 26 Maj 2013 Autor Share Napisano 26 Maj 2013 Ogólnie bieda, zastój dzisiaj godzinka w terenie jedynie monetki z prl i trochę śmieci.Jutro może jakiś wypad o ile deszcz nie będzie lał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.